Bedankt en tot ziens!

Bedankt en tot ziens!

Na 8 leuke seizoenen, 298 competitie wedstrijden, 151 overwinningen, 6 kampioenschappen  en maar liefs 3834 doelpunten zit het erop.

Ik ga Synergo met een trots gevoel verlaten. Trots om het geen wat we met z’n allen bereikt te hebben, trots op mijn eigen bijdrage aan de club en trots dat ik zoveel leuke mensen heb mogen leren kennen.

Wat hebben we een hoop dingen samen gedaan, herinner je je de 1,2,3 actiedag nog in 2010. Waar onze jeugdspelers maar ook enkele senioren massaal sponsors hadden geworven om op een leuke manier inschiet shirts bij elkaar te verdienen.

123 groeps 123 schieten
123 voetbal reikt uit

Of bijvoorbeeld de eerste editie van Synergo Reikt Uit!, Onze eigen award show met live muziek. En er was natuurlijk de Voice of Synergo. Waarbij er net zoals bij de echte Voice, stoelen omdraaiden, waar wekenlang promotie en decor-materiaal ervoor zorgde dat we 15 Synergo-ers zo gek kregen die live op het podium durfde te zingen. En een kantine die niet voller kon met publiek.
Voice1 voice 2
voicestoel teamfoto

En dan was natuurlijk het “Ik hou van Synergo” vrijwilligersfeest met het 6-gangen diner verzorgt door Elly. We kregen professionele Synergo folders, er kwamen teamfoto’s in de kantine waarbij sommige teams wel “heel groot” aan de muur hangen en Facebook is goed geïntrigeerd in de vereniging.

Maar dat is nog niet alles. Is het je al eens opgevallen dat het veld vol met reclameborden hangt? Dat onze Synergo video’s bijna 50.000 views hebben gehaald op internet EN dat we voor het eerst in ons bestaan geadverteerd hebben tijdens de zaalfinale in Ahoy. Lache he!

vrijwillgersfeest mummie
reclameborden ledenvergadering

De laatste 2,5 jaar was ik betrokken bij de Selectie, tot januari als hoofdtrainer, daarna als sparringpartner naast Timon. We hebben kerstdiners gehad, kampioenschappen gevierd, een degradatie meegemaakt maar ook onszelf opnieuw ontdekt.

Synergo TV deed z’n intrede en de algemene ledenvergaderingen werden opgefleurd. De site en de mail werden veelvuldig gevuld met m’n nuttige en soms minder nuttige inbreng. Ik heb me best gedaan, op sportief vlag, op organisatorisch vlak en ja zelfs op bestuurs vlak.

texel

movado contract
selectielunch a1

8 seizoenen lang, met heel m’n zien en zaligheid actief geweest binnen onze club. Ja ik blijf onze club zeggen. Het laatste seizoen is misschien anders verlopen dan ik bedacht had. Heb ik kennis gemaakt met een bestuur die mijns inziens op de verkeerde stoel is gaan zitten EN heb ik geleerd dat publiek meer invloed heeft dan zou moeten. ( maar dat vind ik natuurlijk al snel, 😉 ). Ik wilde het gezegd hebben, en dat heb ik dus bij deze.  Maar met deze 8 leuke seizoenen, waarin we de selectie weer het platform hebben gegeven wat het hoort te hebben, waarin ik 99 verschillende synergo-leden training heb mogen geven en waarin ik alles hebben mogen meemaken wat bij een vereniging hoort, zwaai ik af!

37vragenaandirk Schermafbeelding 2016-02-21 om 23.49.21
synergobus S1-kampioen_foto-marco_spelten
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4a91 UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4a12

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4a03 UNADJUSTEDNONRAW_thumb_49dd

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_49c3 bord

Ik bedank jullie allemaal voor deze leuke tijd, voor al de lol en voor het plezier dat ik heb mogen hebben bij jullie club.  In het bijzonder wil ik toch een paar van jullie apart benoemen, maar ik besef me ook dat ik er dan veel vergeet!

De selectie! Thanks guys and girls. Jullie wilde plezier terugkrijgen en dat is volgens mij gelukt.  Vorig jaar de dubbel, dit jaar gedeeltelijke handhaving! Succes volgend jaar en ik zie jullie in de zaal weer!

Os, ook al was het dit jaar moeilijker dan ooit voor je, zonder jouw enthousiasme 9 jaar geleden had ik nooit naar Synergo gekomen! Vergeet het niet! Vrienden kies je niet, vriendschap ontstaat 🙂

En dan Anne, vaak waren we het eens en hadden we dezelfde de drive, soms stonden we lijnrecht tegenover elkaar. We zijn beide enthousiast en dat zal ik niet vergeten. Ik begon op een bijzondere manier bij Synergo, en zo sluit ik het ook een beetje af. Alsof het zo moet zijn. Bedankt voor de kansen die je ons hebt gegeven, bedankt voor de tips. Het was leuk om met je samen te werken, je bent een prachtmens!

en last but not least

Timon, we begonnen er samen aan en maakten het samen af. Dit jaar naast elkaar, volgend seizoen tegenover elkaar. Thanks voor alles hé!

Op 14 juni aanstaande begin ik aan het volgende avontuur. Ik ga terug naar Fiducia, om daar samen met de vele spelers die ik in de Fiducia-jeugd als eens training heb mogen geven, te gaan bouwen aan de grootste korfbalvereniging in Leidsche Rijn. Leuk, spannend en een interssant project. Ga ik helemaal weg bij Synergo…….. nee dat niet, het Synergo hartje blijft gewoon doorkloppen. Dus misschien zien we elkaar nog rond de wedstrijden van de Midweek.

Ik sluit af in stijl!  Synergo dat zijn wij! Máár ik vertel gelijk m’n nieuwe slogan: Fiducia heeft het!  😉

Geniet van de laatste seizoen activiteiten, geniet van de zomervakantie en tot snel!

Marc

Schermafbeelding 2016-02-21 om 23.49.21