Domtorentjes voor de scheidsrechters

Tijdens de Dag van de Scheidsrechter op 8 oktober kregen de externe scheidsrechters die hun wedstrijd bij Synergo floten, een doosje domtorentjes. Als bedankje voor het fluiten van de wedstrijd. Synergo 1 en 2 hadden zelfs deze echt Utrechtse lekkernijen meegenomen naar Rottevalle (Friesland). 

Voor onze KNKV-scheidsrechters is er een regenjack (op de foto slechts 3 van de 4 KNKV-scheidsrechters). Superhandig voor bij het fluiten buiten! Onze verenigingsscheidsrechters kregen een sporthorloge. Omdat Janwillem en Marek niet meer fluiten kregen zij domtorentjes in plaats van een horloge. Hun jarenlange inzet als scheidsrechter vergeten we zeker niet!

Scheids bedankt - MyrreScheidsrechters bedankt Domtorentjes klein

Dag van de scheids

Van 8.00 uur tot 20.00 uur was ik aanwezig en mocht ik alle scheidsrechters Synergo’s waardering voor scheidsrechters in de vorm van cadeautjes overhandigen. Zij bleken verrast en blij met de cadeautjes. Ook de scheidsrechter van 1 en 2 weten nu wat Utrechtse domtorentjes zijn.

Scheidsrechters bedankt kleinSynergo-scheidsrechter-poster

De beloofde onthulling was een poster, gemaakt door Fleur S, om onze verenigings- en bondsscheidsrechters te bedanken: Alex, Barry, David, Dennis, Eric, Esther, George, Jan-Willem, Mamoun, Marek, Myka, Myrre, Nienke, Paula, Peter, Pieter, Rudolf, Sander S., Sander van de B en Sebastiaan. Scheidsrechters, allemaal bedankt!

#scheidsbedankt

Esther.

 

Zie ook