Weer nét niet goed genoeg

Na twee zwakke eerste helften tegen Viking en Dalto, had de A1 iets recht te zetten met het scherp beginnen van de wedstrijd. En zo begon onze eerste thuiswedstrijd. De wedstrijd tegen SKF!

We begonnen deze wedstrijd beter en met meer focus dan de vorige twee wedstrijden. Dat is op zich niet zo moeilijk, aangezien het de vorige wedstrijden heel zwak was. Deze focus resulteerde meteen in een opgaande strijd. Naarmate de wedstrijd vorderde, nam het puntenaantal van SKF helaas iets toe. De afstand was niet enorm, 4 punten, en dat was ook het verschil in de rust.

Na rust

Tegen Dalto hadden we een veel negatievere ruststand, dus een comeback zat er veel meer in. We kwamen sterk uit de kleedkamer en het werd de laatste 25 minuten echt een hele spannende strijd. Na een batterij aan kansen lukte het ons maar niet te scoren, terwijl onze verdediging als een huis stond.

Voor het publiek was het een geweldige wedstrijd, alleen hebben de spelers liever een makkelijkere partij. In het laatste deel van de wedstrijd lukte het SKF helaas wel om te scoren en verloren we een alweer hele spannende wedstrijd met 15-16…

Tja…

Comebacks zijn leuk een aardig, maar je hebt er niks aan als je geen punten pakt. We hadden van deze ploeg kunnen winnen, maar hopelijk laten we dat zien in Veenendaal. We zullen hier hard voor blijven trainen, want de punten komen niet vanzelf!

We willen het publiek heel erg bedanken voor het komen kijken en aanmoedigen bij onze wedstrijd!