Anne stopt per juni 2017 als voorzitter

Op de JAV van juni 2017 draag ik na 9 jaar het voorzitterschap over. Dan hebben we met elkaar een fantastische ontwikkeling van onze club gerealiseerd.

Dit jaar komen veel dingen bij elkaar. Zoals de promotie van ons vlaggenschip naar de 1e klasse in de zaal en misschien wel op het veld, de fantastische 2e plek van de A1 in de 1e klasse en de coaching van alle jeugdtrainers van de 24 jeugdteams. Nieuw dit jaar en een vaste kernwaarde is dat alle 15 seniorenteams een trainer hebben. Scheidsrechter Mamoun promoveerde naar de standaard 1e klasse, reserve overgangsklasse en hoofdklasse A junioren. Wat ik ook heel mooi vind is dat het verzoek van de selectie om ook op zaterdag te gaan spelen ondersteund werd door onze leden; komend seizoen hebben we super saterday in de zaal en hopelijk het jaar erop ook op het veld! En de sfeer is prima; dit weekend gaan 98 leden naar de Ziggo finale en de feesten zijn goed georganiseerd en gezellig.

Ook in de wijk zijn we actief: voor onze maatschappelijke rol werden we in februari verkozen tot Sportvereniging van Utrecht 2015. Sinds eind 2014 werken we in samenwerking met de gemeente toe tot velduitbreiding en de bouw van een sporthal op ons sportpark in 2018.

Synergo is en blijft actief: vandaag en volgende week genieten weer 1000 schoolkinderen van ons spelletje op het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi en we zijn net gestart met de organisatie van een GIGA kangoeroedag in september tijdens de Nationale Sportweek 2016 die in Utrecht plaatsvindt samen met 7 Utrechtse korfbalclubs.

Wat een gave club.

Nieuwe voorzitter

Het bestuur heeft Mascha en Mamoun gevraagd om op zoek te gaan naar een nieuwe voorzitter. Zij zullen komende weken actief in gesprek gaan met jullie om tot kandidaten te komen van binnen en buiten de club. Ze gebruiken de input die we op de JAV van 2014 van jullie kregen. Zij laten zich graag ondersteunen door een klankbordgroep waar zij hun kandidaten en ideeën kunnen toetsen. Ook de volgende voorzitter moet zich immers net zo gesteund en gewaardeerd voelen als ik.

Heb je ideeën voor de voorzitter of ben je zelf geïnteresseerd? Spreek Mascha of Mamoun aan of geef het aan bij een van de bestuursleden. Je kunt mailen naar voorzitter@synergo.nl.

mascha mamoun

Hartelijke groet!

Anne