S1 op kampioenskoers

De wedstrijd, de dag waar al tijden naar uitgekeken werd. Steeds Hooger en Synergo zijn elkaar dit seizoen elkaar al enkele keren tegen gekomen. Waarbij het team uit Apeldoorn een pittige pot voorlegde aan de Utrechters, met zelfs een winst in de eerste helft van het veldseizoen in het voordeel van Steeds Hooger. Iedereen voelde de spanning, de tijd voor een revanche, voor de wedstrijd liep deze al hoog op. Iedereen was fit en klaar om de punten voor het kampioenschap te pakken.

Synergo werd al snel op scherp gesteld door het eerste rake schot van Steeds Hooger. Gelukkig gaf Synergo gelijk antwoord. De eerste tien minuten liep de stand nog aardig gelijk op, maar daarna sloeg Synergo een gat van zo’n vijf doelpunten. Ondanks hagel, regen en af en toe een windvlaag wisten beide partijen de korf wel te vinden. De rust werd ingegaan met een stand van 7 – 12.

In de pauze werd er een bemoedigend praatje gehouden. Feit was dat het niet slecht ging, maar dat het nu op concentratie aankwam.

De tweede helft wist Synergo het gat te vergroten naar een verschil van negen doelpunten. Steeds Hooger kon het tempo en de creativiteit van Synergo niet bijbenen en liep hierdoor achter de feiten aan. Steeds Hooger was de hele wedstrijd zeer fysiek aanwezig, wat tot veel strafworpen in hun nadeel leidde. Synergo liet zich door de fysieke tegenstand niet weerhouden en wist uiteindelijk 24 keer de korf te vinden. Eindstand 11 – 24.

3fd525f6-78e0-4681-8e9a-b6f0fc365734

Collectiviteit, passie en hard werken, dat was wat Synergo 1 ook deze week weer liet zien. Synergo 1 is nog steeds in strijd om het kampioenschap en heeft ook jullie support daarbij hard nodig. Zondag 24 april speelt Synergo thuis tegen de Zwaluwen, een jonge ploeg die een enorm gegroeid is. Het zal een wedstrijd met bloed, zweet en tranen worden. Dat wil je niet missen! Zorg dat je erbij bent en roep Synergo naar het kampioenschap!