Wat is de A2 toch een topteam!

Het was nog 1 minuut voordat we het veld op konden om onze wedstrijd te spelen. We stonden allemaal klaar om het veld op te rennen en aan de wedstrijd tegen Nova te beginnen.

topteamVlak voor de buzzer rennen Sophie en Floor nog even richting het scorebord. Sophie liet haar flesje, dat open was, onderweg op de vloer vallen. Vloer nat. Maar de wedstrijd moest beginnen en aangezien het aan de rand van het veld was gingen we gewoon beginnen. Terwijl de wedstrijd gespeeld werd, stonden Tanja en Sophie lekker met een sponsje aan de kant van het veld te boenen. Tanja en Sophie, jullie zijn helden.

Groot(s)

Iedereen had al goed de tegenstander geïnspecteerd en er was enige spanning te voelen wat betreft de heren van de tegenstander. ‘Ze zijn zelfs groter dan Tomas!’. Ja, de heren waren erg groot. Maar gelukkig was dat voor ons team geen probleem. Het was vanaf het begin al een spannende wedstrijd waar de punten gelijk opliepen. Van 1-1 naar 2-2 naar 3-3. Maar al snel daarna kwamen we met 3 schoten voor te liggen met 6-3! Zo, die 3 punten voor hebben we maar alvast, dachten we. Dat was echter niet voor lang, want in de laatste paar minuten van de eerste helft wist de tegenstander er nog 6-7 van te maken.

Een verdwaalde schoen

In de tweede helft was het weer ontzettend spannend. De punten gingen weer bijna gelijk op en telkens haalden we elkaar weer in op de punten. Ergens halverwege de tweede helft vloog er opeens ook een schoen door de zaal. De tegenstander van Katinke stond op haar hak en haar schoen vloog uit. Sjanne dacht haar schoen even terug te gooien. Met een enige souplesse gooide ze de schoen over Katinke haar hoofd heen, die de schoen net nog kon aantikken in de lucht, waardoor de schoen eigenlijk alleen maar nog onhandiger wegvloog. Schoen aan, en verder!

Richting het einde van de wedstrijd stond het 12-12. Het was dus erg spannend en beide partijen wilden echt nog die laatste punt. Gelukkig kregen we een vrije bal voor en die werd gescoord. Een spannende wedstrijd met een eindstand van 13-12.