Synergo 1 opent zaalseizoen met overwinning in Oss

Afgelopen zondag trad synergo 1 aan tegen het welbekende DOT Oss/Klaverblad Verzekeringen. Op het veld was er al een eerdere ontmoeting tussen de beide clubs die werd beslist in het voordeel van Synergo. Na het eerste fluitsignaal ging het gelijk op. Na een stand van 3-3 liep synergo uit naar een ruststand van 4-10. De eerste helft werd er door Synergo snel gecombineerd en werden er vele kansen gecreëerd.

Na rust kreeg Synergo meer druk van DOT Oss/klaverblad Verzekeringen wat leidde tot veel balverlies en slordig spel en een stand van 8-11. Synergo herpakte zich en ging makkelijker combineren en kreeg de smaak weer te pakken. Uiteindelijk werd vrij gemakkelijk de voorsprong uitgebreid naar een stand van 18-25.

Na de wedstrijd was het de beurt aan onze collega’s van het Nederlandse team. In de gezellige kantine werd de finale wedstrijd van het WK tegen België bekeken. Gelukkig wist Nederland te winnen. Na een biertje en een slaatje met ei, was het tijd om terug te gaan naar het mooie Utrecht. Volgende week treedt Synergo 1 thuis in de Dreef aan tegen de Zwaluwen. De Zwaluwen wist ook hun eerste wedstrijd te winnen van DKB uit Best. Het beloofd een mooie en spannende wedstrijd te worden. Komt allen.