Synergo A1 “Maak ze in”

Afgelopen zaterdag speelde de A1 de eerste zaalwedstrijd van het seizoen.

We speelden pas om 15:30 in Barneveld. Om 14:00 stond iedereen goed uitgeslapen klaar bij de Dreef om te vertrekken. Althans, bijna iedereen was goed uitgeslapen, toch Jur?

Vol goede moed gingen wij naar Barneveld om tegen ODIK te spelen. Eenmaal aangekomen in de zaal leek het wel of we in een welness centrum aankwamen. BLOEDHEET was het. Bij het aantrekken van de sokken was iedereen al bezweet (vooral de Kwantjes, natuurlijk ;p). Maar dat mocht de pret niet drukken, we hadden er zin in!

Bij het inschieten vlogen er veel ballen in, dat beloofde wat. Op naar de kleedkamer voor een mooie voorbespreking. Aldus de coaches: “Maak ze in”.

Schermafbeelding 2015-11-11 om 10.27.51 jeroengabya1 jessea1

Nou, dat deden we en na wat mooie schoten van Jeroen, Jesse, Gaby, Stefan, Gina en Cherique hadden we al snel een mooie 1-7 voorsprong te pakken! Een goede stand om de rust mee in te gaan.
Na een mandarijntje en een paar goede tips en complimenten van Brahim en Sander , gingen we opnieuw de sauna in.

Jesse had er zin in en gooide er nog even 2 in, waarmee het 1-9 werd. En dan, als je denkt dat alles goed gaat, vindt de scheids het zielig worden voor de tegenpartij en floot even 6 vrijeballen tegen. Het stond opeens 7-9. Gelukkig scoorden David, Sarah en Gaby gewoon lekker door, en stond het al snel weer 7-12. Geen probleem!

Ruth werd er nog even ingewisseld om te rebounden. Er werden nog drie waanzinnige schoten gescoord en Jesse sloot de wedstrijd af met een one hander. Eindstand 10-16!

Op naar de volgende knaller op zaterdag 21 november tegen Antilopen in Leusden

Ruth