Kampioenen op de site

Synergo heeft een kampioenengalerij op de website. Hierin kunnen we nog even nagenieten van de kampioenen van toen.

Renske heeft in de kantine een voorlopige fotocollage opgehangen van de eerste (beschikbare) foto’s van de Synergo-kampioenen. Om nog even terug te kijken. De volledige lijst van kampioenen staan natuurlijk in de digitale kampioenengalerij.

kampioenencollage2015

(Oude) kampioensfoto’s?

Wie heeft er nog (oude) kampioensfoto’s? We willen graag onze kampioenengalerij zoveel mogelijk compleet krijgen. Vooral in de tijd dat er nog geen digitale foto’s gemaakt werden, hebben we nog weinig foto’s.

Heb je dus nog oude kampioensfoto’s die niet in de kampioenengalerij staan, (scan ze in en) mail ze naar sanderhofman@ziggo.nl! Alvast bedankt!

Alvast bedankt!

Sander en Renske.

 

 

Zie ook: