Synergo 2 verliest van Juliana 2

Na de dramatische wedstrijd van vorig weekend stond dit weekend de wedstrijd tegen Juliana 2 op het programma. Voor Synergo 2 een onbekende tegenstander. Na de uitreiking van de nieuwe sponsorshirts en het maken van de team-/portret-/selectiefoto’s  volgde de voorbespreking van coach Jan Willem en nieuwe coach Marten: begin de wedstrijd scherp, bereid je goed voor, dan sta je al 2-0 voor.

Helaas bleek dit omgekeerd het geval, na enkele minuten stonden we 0-2 achter. Maar door kansen van Laura en Jeroen kwamen we weer op gelijke hoogte. Synergo pakte elke keer een punt voorsprong, maar Juliana wist aan te sluiten.  Met een gelijke ruststand startten we de tweede helft. Via een strafworp van Jeroen en een vrije bal afgemaakt door Laura wisten wij twee punten uit te lopen naar 9-7. Maar opnieuw wist Juliana de stand gelijk te trekken.

Het waren vooral de Synergo dames die scherp waren in de afronding. Tot 13-13 pakten wij elke keer de voorsprong, maar wisten deze niet uit te bouwen. Juliana lukte dit in de eindfase wel. Via een schot van Jantine en een vrije bal van Femke werd geprobeerd de voorsprong weer te pakken, maar Juliana bleek in de slotfase net iets scherper. Einduitslag 15-17.

Volgend weekend staat op zaterdag 19 september de wedstrijd tegen HKC (Ha) op het programma.