Wat een week!

Na vorige week zondag de eerste puntjes binnen gehaald te hebben met Synergo 1, stond er weer een drukke week op het programma.

Het korfbalseizoen is geopend! Eindelijk weer, na al die weken van rust, nou ja rust. Met een korfbalvereniging die meer dan 400 leden groot is, heb je eigenlijk nooit vakantie. Toen ik nog in het bestuur zat, had je van die taken waarmee je druk kon zijn. Nu ik dat niet meer ben heb ik zeeën van tijd!

En wat doe je dan? Nou je vindt een andere baan, na 13 jaar Westcon ben ik nu aan de slag als Marketing Manager bij Trend Micro ( van het rode reclame bord), ben ik hoofdtrainer geworden EN ben ik toegetreden tot de AC. Daarnaast blijf ik adviseur van de Duitse Bundestag en grootdenker in het onmogelijke.

Maar goed, met 2 punten in de zak, moest er eerst afgelopen woensdag worden gewonnen met de midweek. Want ook die competitie is inmiddels begonnen. Half geblesseerd door een potje 2-palen schieten met Jeroen en Luuk, eerder deze zomer, hebben we met onze nieuwste Midweek aanwinst ( we kiezen ze uit om schoonheid ;-)) Marjolein Geurts dik gewonnen! Op kampioenskoers dus. (onderstaande foto is niet Marjolein, maar is ook blond )

thumb_DSC_3332_1024

De week vordert, er wordt hard getraind, de gemeente heeft gesprekken met Synergo over het complex, de jeugd en senioren trainers starten op vrijdag met de KT2 en KT3 EN de voltallige Synergo Selectie wordt ambassadeur van de C3. Om zo het trainers tekort op te lossen.

11800025_1050590518286169_2692982050777004334_n

Wat een week!

En dan de vrijdag, hoe jullie ook tegen me aankijken, als ik iets in me hoofd hebt, dan wil Ik het, of wel groot denken! Voor Westcon organiseerde ik jarenlang de Vrienden van Amstel Live in Ahoy. Je kent het waarschijnlijk vast, van de televisie registraties of als bezoeker. Midden in die zaal hangt een rode kroonluchter, van mooi bordeaux rode stof. En dat wilde ik ook! Een Synergo Gala met een rood plafond.

thumb_IMG_6925_1024
Dus moeders ingeladen in de auto, naaimachine op de achterbank, Luuk, David en Ronald inschakelen voor het technische werk en onderweg naar de Kwantum, Gamma, weer naar de Kwantum en toch nog naar de Gamma en dan zou het “zo” hangen.

Nou vrijdag 6,5 uur later, hing het plafond eindelijk. De kantine heeft een rood plafond, precies zoals ik het wilde, precies zoals het moest zijn. Soms denk ik iets te groot, maar goed, dat is een trekje, zeggen we maar!

thumb_DSC_3521_1024
Zaterdagochtend, leuke wedstrijden in Driebergen en elders in korfballend Nederland. De E1 wint dik, David verliest dik met de C1 16-0 oeps…. Alle andere uitslagen kun je tegenwoordig terugvinden op het verzamelbord in de kantine, dankzij de KC of natuurlijk op Internet. Wat een week!

Zaterdagavond, om 20:30 ging de deur open, het Synergo Gala is een feit. Ruim 75/80 bezoekers in gala outfit waren aanwezig tijdens de openingsspeech, welke ik, bij wijze van uitzondering ( omdat onze voorzitter, 2e in lijn, penningmeester, 3e in lijn hoofd JTC/TC (om verwarring maar te voorkomen) en dan 4e in lijn oud bestuurslid Eva allemaal afwezig waren), omdat ik tenslotte ook in het bestuur heb gezeten mocht openen. Op de Anne manier, alleen iets vlotter, hebben we het komende jaar besproken en hebben we onder genot van een hapje en een drankje de boel afgetrapt. De AC gaf nog even een opsomming van alle activiteiten, waarbij je continu: WoW en GaaF door de kantine hoorde gaan.

thumb_DSC_3430_1024
Op zijn Anne’s iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid, zijn inzet en hun plezier binnen onze leuke club. Namens Synergo het seizoen beginnen. Aansluitend had ik nog een afspraak met een journalist van het Algemeen Dagblad voor de rubriek Feest. Synergo in het AD, das wel een tijdje geleden! Wat een week!

En dan de zondag. Tja. De week vordert snel, en we zijn weer rond. Synergo 1 speelde uit tegen Atelante en het 2e reisde af naar Rijswijk ( ook hier, vertellen we maar niet teveel over )

Synergo 1, het verslag is elders online te vinden, is gestaakt wegens wangedrag van supporters en het continu commentaar leveren op de scheidsrechter door spelers en coaches van de thuisspelende ploeg. En wij? Wij zijn Synergo en hebben ons netjes gedragen. Geen overtollig woord, geen enkele opmerking, iets om als trainer trots op te zijn. Want de scheids stopte 18 minuten voor tijd de wedstrijd! Wat een week.

Tot volgende week!

Marc

Ps
Huub, het NK nootjes gooien, heb ik helaas net niet gewonnen. Dat heb je wel gezien in de kantine. Nadat we alle stoelen netjes hebben aangeschoven, tafels hebben rechtgezet en de barkrukken in juiste volgorde gezet te hebben, zijn we vergeten te vegen. Sorry, niet netjes en een beetje onhandig. Sorry!

11998877_799647973485100_7928026168292799922_n