Synergo 2 puntloos in Rijswijk

In Rijswijk wachtte Refleks 3, dat in het seizoen 2013-2014 nog een favoriet slachtoffer van Synergo 2 was. In dat seizoen eindigde drie duels in het voordeel van de Utrechters en een in remise.

Vandaag bleven de eerste minuten doelpuntloos. Ook toen de score op gang kwam bleef de wedstrijd nog enige tijd gelijk op gaan. Maar naarmate de rust naderde wist Refleks de score stevig op te krikken, mede doordat Synergo te makkelijk de kansen in de korfzone toestond.
In de tweede helft bleef de afronding ongelukkig aan de kant van Synergo. Reflex daarentegen speelde ontspannen de wedstrijd uit en liep alsmaar verder uit.
Wat op voorhand een tegenstander leek waar de punten gepakt moeten worden eindigde in een roemloze 22-9 nederlaag.

Volgende week zondag speelt Synergo 2 weer voor het thuispubliek evenals Synergo 1 en 3. Het wordt dan hoog tijd voor een overwinning!