Synergo 3 kampioen

Synergo 3 is kampioen in de derde klasse! Zondag werd het team nog even in het zonnetje gezet tijdens de laatste thuiswedstrijd.

2014-2015-S3-2

Wat blijft er dan hangen van zo’n veldseizoen?

PSV!

De twee wedstrijden tegen PSV blijven me in ieder geval bij. De eerste omdat het ons eerste verlies was sinds een jaar: ‘Wist ik ook weer eens hoe dat was’. Het was de allereerste wedstrijd van het seizoen, voor het eerst bij elkaar en.. we speelden ook nog niet goed.

De tweede omdat we in Eindhoven 5 punten voorstonden, maar ineens paste de scheids de stand aan. De voorsprong van 13-8 was plots 13-10. Denk dat we toch van slag waren, want we kwamen daarna achter en verloren met 1 punt verschil.

Ik kan niet anders zeggen: PSV, goed gedaan! (ik zou graag nog een wedstrijd tegen jullie spelen om te kijken of we wel kunnen winnen…)

De Kanaries uit Best

De wedstrijden tegen DKB blijven ook hangen. Ons team bestaat voor bijna de helft uit ex-kanaries en dat leverde spektakel op! Vanaf de zijkant door aanmoedigingen van ouders, maar ook in het veld! Want onze Synergo-DKB’ers waren echt zuiver! En na de wedstrijd kregen we soep!

Spannend!

De wedstrijd tegen Tilburg (toen nummer 2) bleek voor het gevoel de kampioenswedstrijd te zijn. We hebben wel eens beter gespeeld en dankzij de geniale wissels van Esther van de H. (2 doelpunten) en David K. (het winnende doelpunt!) wonnen we.

De echte kampioenswedstrijd

Was tegen DOT. En zij maakten het ons niet makkelijk met de ballen, de bankjes en de kant van het inschieten. Onze 4-0 voorsprong na 10 minuten bleek helaas geen graadmeter voor de score. Het werd 8-4. Tja, en toen waren we kampioen. Waarschijnlijk spelen we beter met veel publiek…

Speciaal

Voor mij was de wedstrijd tegen Noviomagum een speciale; mijn neef Perry uit Apeldoorn kwam kijken (de laatste keer dat er familie was, zal zo’n 20 jaar gelden zijn geweest). Ook de familie van Anouk, de ouders van Jeroen en daarna de complete selectie van Steeds Hooger maakten van deze wedstrijd iets speciaals (waarvoor dank!). (Met excuses aan alle andere supporters!)

BloemenBedankjes

Alle invallers, reserves bedankt voor de steun! Wouter bedankt voor je trainingen en Laura voor  je invaltrainingen. Ook Erik de K. wil ik nog even bedanken die door zijn studie en blessure niet meer bij ons speelt. Nogmaals bedankt voor de bloemen, ook uit Best! En Synergo 3; bedankt voor dit geweldige korfbalseizoen!

Sander (Ho.).

 

Zie ook