Laatste speeldagen nog beslissend

Het laatste competitieweekend staat voor de deur. En er staat nog van alles te gebeuren. De E9 opent de dag door haar kampioenschap te vieren rond 10.00 uur thuis, ze hebben een heel mooi doelsaldo nu al van +18 goals en daar komen er vast nog een aantal bij. Om 11.45 uur treedt de A1 voor haar laatste wedstrijd van een fantastisch seizoen aan. De laatste wedstrijd onder leiding van Marc en Oskar, Sjoukje gaat naar de senioren en Miriam gaat studeren in Groningen. Bedankt voor een enerverend en bindend seizoen jongens! Marc en Oskar, top gedaan!
De B1 speelt 12.15 uur uit tegen directe concurrent De Eemvogels; ze moeten winnen om gelijk te eindigen met Eemvogels. De taart staat in ieder geval vast klaar. Heel veel succes! Synergo 9 moet haar wedstrijd winnen om vervolgens te hopen dat Hebbes 3 een foutje maakt en een punt laat liggen.
En tussendoor spelen de C2, E5, E4, A2, E6, S11, E3, S10, S6, S8, S7 en S4 nog een laatste wedstrijd in een heerlijk zonnetje.

Morgen laat Synergo 3 zien dat ze terecht kampioen zijn geworden en worden ze uiteraard nog gehuldigd. En dan wordt het spannend voor Synergo 2. Zij willen van die een na laatste plek af en dat zou moeten kunnen, er staan 3 teams met respectievelijk hetzelfde aantal punten (10) of 1 puntje meer (11). Deze laatste  wedstrijd is bepalend. Winst is in ieder geval essentieel. En dan speelt Synergo 1 haar laatste pot, vorige wedstrijd stelden ze hun 2e plek helemaal zeker, dus jullie kunnen een heerlijk pot gaan spelen en genieten. Alex komt ook kijken en nog even afscheid nemen van Synergo.

Na dit weekend maken we ons op voor de zomer. 13 Juni is het familietoernooi en de full moonparty. Heb jij je al opgegeven voor een van de activiteiten?

En uiteraard wordt er hard gewerkt aan volgend seizoen. Bestuur en commissies zijn leden aan het zoeken voor hun vacatures, er worden trainers gezocht voor de minimaal 36 teams, gepuzzeld op de veldruimte en ontwikkeld aan een sporthal, de zomertrainingen worden gepland.

Maandag 15 juni praten alle commissies jullie bij op de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Daar kun je ook je vragen stellen. vanaf 18.30 staat er eten klaar en om 19.30 uur gaan we van start.