Update combinatiefunctionaris

Begin dit jaar ben ik begonnen als combinatiefunctionaris korfbal in de wijk Overvecht. Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin en vind ik het leuk om zowel korfbal als Synergo te kunnen promoten in de wijk. Ik ben de afgelopen maanden op diverse scholen actief geweest om korfbalclinics te geven en het enthousiasme op de scholen is groot.

Ik ben ook actief in de buurtsportclub in Overvecht Noord. Hier kunnen kinderen na schooltijd tegen een kleine vergoeding verschillende sporten doen, waaronder korfbal. Elke week heb ik rond de 20 kinderen. Een aantal van deze kinderen is super enthousiast en wie weet worden er op korte termijn wel een paar lid van Synergo.

Vrijwilligerssysteem

Naast het geven van korfbalclinics en mijn activiteiten in de buurtsportclub, ben ik druk bezig met het opzetten van een nieuw vrijwilligerssysteem voor Synergo. Het project is officieel goedgekeurd door mijn school en ik ben nu druk bezig om uit te zoeken wel systeem Synergo het beste zou kunnen aanschaffen. Ik betrek daar ook een aantal personen van Synergo bij en hoop zo met elkaar tot een juiste keuze te komen.

schoolkorfbaltoernooiSchoolkorfbaltoernooi

De komende weken staan mijn activiteiten voor al in het teken van het grootste schoolkorfbaltoernooi in Utrecht en dat is natuurlijk bij Synergo. Ik geef dan ook schoolkorfbaltrainingen in diverse wijken en zelfs ook in Leidsche Rijn. De aanmeldingen zijn binnengestroomd en het toernooi wordt vast weer een groot succes! Heb je je nog niet opgegeven om te helpen, doe dit dan alsnog! Het is super leuk. Dit kan door een mail te sturen naar schoolkorfbal@synergo.nl of door je naam op de lijsten te schrijven in de kantine.

Ik ben in elk geval van de partij, zowel op de trainingsavonden als op de toernooien zelf. Tot maandag 30 maart?

Met sportieve groet,
Stefan van Doorn

 

 

Zie ook