Volle tribunes deze zaal!

Mooie bewegingen, schitterende goals, een spectaculair blok van een afstandsschot of nog beter, van achteren een doorloopbal blokken… Het volledig uit de wedstrijd spelen van een tegenstander. Het mogen nemen van een strafworp of vrije worp in de laatste 20 seconden van een wedstrijd en het staat gelijk…

Die momenten voelen nog beter als er supporters zijn. De tribune lekker vol zit. Er voor jou en je team gejuicht wordt! Neem dus zelf zoveel mogelijk supporters mee en laat ze genieten. Schrijf verslagen van de wedstrijden en laat het weten als het spannend wordt, neem de club mee in jouw competitie. Dan wordt het gezellig in de zaal, op zaterdag en zondag. Marianne van het sportcafé doet ook mee, zij zorgt dat ze open is.

Op de tribune zitten ook alle teams die net gespeeld hebben of nog moeten gaan spelen. Maak ruimte voor de teams om zich goed voor te kunnen bereiden en zich te concentreren op de wedstrijd.

Jeugdcoaches: geef mee aan je kinderen dat ze zich omkleden en dan op de tribune wachten tot je gaat bespreken en voorbereiden. Aan alle ouders het verzoek om op de tribune/kleedkamer te blijven. En ook hier geldt: ruim allemaal je eigen eten en drinken op.

Tot morgen, dan gaat het beginnen!

Anne