Nieuws van Manouk, de combinatiefunctionaris

Hallo Synergo!

Hier weer een korte update van jullie combinatiefunctionaris. De afgelopen weken zijn een stuk rustiger geweest dan de eerste twee maanden. We hebben natuurlijk net een week vakantie gehad op de basisscholen in Utrecht, dus dat betekende voor mij ook een weekje geen korfbalclinics geven. Vanaf deze week ben ik weer een heel stuk drukker!

Omdat de eerste maanden rustig zijn verlopen qua korfbalclinics moet er nu een hoop ingehaald worden. Het contact met de scholen loopt allemaal via de organisatie ‘Harten voor Sport’. Deze organiseert maakt ook de planning.

Korfbalclinics
De komende tijd zal ik elke maandag, woensdag en donderdag korfbalclinics  geven op een aantal basisscholen in Utrecht. Voor Synergo zijn dit de Cleophasschool, Dr. De Bosschool en De Fakkel. De klassen zijn best wel groot en soms is het ook ontzettend druk. Om goede korfbalclinics te geven is het vaak fijn om niet in je eentje voor de klas te staan. Ik zou het daarom heel fijn vinden als ik zo nu en dan wat assistentie krijg! Heb je zin om eens een uurtje te komen helpen, dan maak je mij daar heel blij mee! Mail dan naar cf@synergo.nl

Hoograven
Deze week ben ik in Hoograven ook begonnen met het naschoolse aanbod. Kinderen kregen na de warmmaaklesjes (van voor de vakantie) de kans om zich in te schrijven voor de naschoolse korfbalcursus. Een hoop kinderen zijn enthousiast, want de twee groepen zitten helemaal vol! Met ongeveer 30 kinderen zal ik de komende 8 weken iedere woensdag actief zijn op de Brede School Hoograven. Super leuk dus!

Wervingscommissie
Naast korfbalclinics en workshops op de basisscholen assisteer ik op dit moment de wervingscommissie, die druk bezig is met de organisatie van de vriendjes- en vriendinnetjesochtend op 22 maart. Heb jij je nog niet opgegeven? Doe dat dan gauw!

Samenwerking ROC
Misschien heb je het al gelezen op de site, maar voor dit evenement hebben we inmiddels al 11 ROC-studenten die ons komen assisteren. We zijn erg benieuwd naar deze nieuwe samenwerking.

Tot binnenkort!
Groetjes,
Manouk