30/11 – Wat deed de jeugd dit weekend?

De meeste jeugdteams hebben inmiddels 3 of 4 wedstrijden in de zaal gespeeld. Er kan nog ontzettend veel gebeuren. Maar in ieder geval de A1, B1, D2 en F1 hebben al duidelijk een visitekaartje voor de bovenste plekken in hun poule afgegeven.

 

B1 fier bovenaan

A1 verloor uit helaas net van VIKO, maar wist zich wel te handhaven bij de bovenste drie in de 2e klasse. Synergo B1 staat na opnieuw een overwinning fier bovenaan, met een mooi doelsaldo. De C1 boekte winst en staat netjes in de middenmoot. De D1 en D3 hebben het moeilijk in hun klasse. Terwijl de D2 voor een van de bovenste drie plaatsen in de 2e klasse gaat, ondanks nipt verlies van nr. 2 EKVA dit weekend.

 

E1 haalt eerste punt

De E1 staat onderaan, maar wist wel heel knap een punt binnen te halen tegen de nummer 3 in de 1e klasse, Wageningen E1. De E2 werd flink aangepakt door Fortissimo E1 en zag de eerste zes schoten van de tegenstander er al direct in gaan. De E3 had een mooi weekend en haalde de eerste overwinning, wat goed is voor de derde plek en twee trotse trainers. Voor de E4 geen punten dit weekend, maar wel een paar belangrijke lessen geleerd.

 

F1 wint korfbalthriller

De F1 moest tegen de medekoploper in de 1e klasse: De Meeuwen in Putten. Een echte korfbalthriller, met aan het eind gelukkig wel 8-10 op het scorebord. Met een doelsaldo van 48-18 staat de F1 nu na 4 wedstrijden stevig bovenaan. De F4 wist niet te scoren, maar maakte het de tegenstander ook moeilijk (0-2).

 

En de kangoeroes?

En de kangoeroes? Die hadden weer veel plezier. Met z’n zevenen trainden ze deze keer even op een andere plek. Met leuke Pietenspelletjes. Komende zaterdag weer lekker in de ‘eigen’ hal.