Synergo A1 kampioen

In een ongelofelijk spannende wedstrijd tegen directe concurrent Viko heeft Synergo A1 het kampioenschap binnengehaald door te winnen met 12-11.

Met veel publiek in Sporthal de Dreef maakten beide ploegen er een leuke wedstrijd van. Synergo startte heel fel al gauw was het 3-0. Viko kwam terug tot 3-3 en zo scoorden beide ploegen om en om.

Spectaculair

Ook na rust startte Synergo weer heel fel. Later in de tweede helft leek Viko meer grip op de wedstrijd te krijgen en kwam op 9-11. Onze junioren vochten zich terug en het werd gelijk. Een gelijk spel was genoeg voor het kampioenschap, maar de ploeg van Marc wilde meer. En toen Erik in de laatste minuut een afstandschot erin knalde ontplofte de zaal. Synergo A1 is kampioen! Gefeliciteerd!

Een uitgebreid verslag en de foto’s volgen zeker!