S1 kampioen, op naar de double-triple?!

Na de A1 ook S1 kampioen! Als dat geen reden voor een feest is? Onze hoofdmacht won vandaag in de kolkende Berlicumse sporthal met 5-11 en zette ADO definitief op de 2e plek.

Foto’s van de wedstrijd en het feestje staan in het fotoboek

De hele wedstrijd stonden ze 2, 3 punten voor. In de 2e helft bouwden ze het netjes uit naar bijna dubbele cijfers. De in bus en auto’s meegereisde supporters en de spelers van 2 die met een overwinning uit Rotterdam kwamen zongen hun keel schor,trommelden, kleurden de grond met terpentine, aten de Synergo cupcakes en keken naar de Synergo cheerleaders. Supersfeer! We vierden daarna alvast een klein feestje in de Synergo kantine. Peter, spelers, speelsters, Synergo 2 en natuurlijk de TC, van harte gefeliciteerd!!

En we zijn er nog niet. Kom zaterdag 9 maart naar de Dreef en neem een zitkussentje mee. Vanaf 9.00 uur zijn F, E, D te bewonderen. Vanaf 12.00 uur wordt het echt spannend: dan kan de C2 kampioen worden! Daarna speelt het altijd energieke 4e. Het 3e treedt vervolgens om 14.15 uur aan tegen hun directe tegenstander SGV voor het kampioensduel. En dan …. het 2e om 15.30 uur, ook tegen hun directe concurrent, dankzij PSV 2 dat vandaag verloor is de deur naar het kampioenschap/promotie weer helemaal open, het 2e heeft het in eigen hand. Tot slot nog even genieten van de S1 kampioenen tegen ADO.

Drie ploegen die ook kampioen kunnen worden! Het zou voor het eerst in de geschiedenis van Synergo zijn als A1, S3, S2 en S1 kampioen worden. Dat willen we wel meemaken! We zetten ook een speciaal lid in het zonnetje, dus …. BE THERE! En neem je rood/blauwe shirt mee, trommels, pannen en je stem.

Aansluitend aan de wedstrijden ben je welkom in de Synersoon voor een kampioenenfeest. Dus, zaterdag 9 maart, Synergo-dag tot in de late uurtjes!

Trotse Anne

 

 

Zie ook:

Foto’s kampioenschap Synergo 1