Dindoa 7 – Synergo 6

Tijd voor een korte update van de velden van Synergo 6. Afgelopen zaterdag speelde het zesde uit tegen Dindoa. Na een voorspoedige rit door de schemerige polder van Ermelo arriveerden we ruim voor aanvang van de wedstrijd in de hal.

Samen met invallers Mirjam en Sander en reserve Sander, maakten we ons op voor deze zaterdagavondwedstrijd. Wel weer even wennen, twee weken niet getraind en nog vol van de champagne en de oliebollen. Gelukkig, de geheim wapens: Mirjam was super fit na een training en dé wedstrijd op donderdag, Sander was er bij, Leon’s gekneusde vingers waren vakkundig ingetaped, en ja, hadden we nog meer geheime wapens? Eigenlijk niet.

Gelukkig had Dindoa zich met de jaarwisseling ook ontdaan van alle geheime wapens. Al snel werd het 0-5 en dat was ook de ruststand. De tweede helft lieten we het na om verder uit te lopen en was Vincent de ongelukkige die het eerste Dindoa-doelpunt doorliet. Gelukkig voor Dindoa en Vincent, maar helaas voor ons, werden er daarna nog een aantal puntjes gescoord door de thuisploeg, eindstand: 4-8. Wel leuk voor de statistieken: na vijf wedstrijden in de zaal (twee winst, drie verlies) is ons doelsaldo weer netjes 0 (50-50).

Mirjam, Sander en Sander: dankjewel!

Zaterdag 12 januari is SKF de tegenstander om 15.30 in de Dreef. Tot dan!

 

Anne