Synergo blijft ongeslagen

In een goed gevulde sporthal De Dreef sloot Synergo ook de zesde zaalwedstrijd winnend af. BMC vocht zich na rust knap terug, maar kwam uiteindelijk simpelweg schotkracht tekort om Synergo pijn te doen.

Op zondagmiddag begon Synergo 7 met een wedstrijd tegen Mélynas / Domatrac 5. Er vielen maarliefst 30 doelpunten, maar de bezoekers bleven steeds net aan de goede kant van de score. Eindstand: 14-16.

Synergo 2 ontving de nummer laatst; Sperwers 2. Hoewel Synergo 2 goed van start ging, kwam het niet los en moest het lijdzaam toezien hoe Sperwers in het slot van de wedstrijd steeds dichterbij kwam. De gelijkmaker viel echter niet meer.

De hoofdwedstrijd van de zondag was natuurlijk Synergo 1 tegen BMC 1. Het was druk in De Dreef, waar de F3 en F4 samen met het eerste mochten oplopen. Voor hen en hun ouders was het veelal de eerste kennismaking met ons eerste.

Synergo vloog uit de startblokken en pakte direct het initiatief (3-0). Synergo liet de gasten echter door verdedigingsfouten terug in de wedstrijd komen. Na de pauze kwam BMC zelfs terug tot 8-8. Verder liet Synergo het echter niet komen. Met een aantal fraaie poeiers van afstand groeide het gat weer naar drie punten. Eindstand: 15-13.

Synergo gaat fier aan de leiding in de 3e klasse L met twaalf punten uit zes wedstrijden. Klimop volgt op vier punten, ADO op vijf. Volgende week start de wedstrijd tegen ADO op het programma en daarna zijn we precies op de helft. Het eerste mag zich in ieder geval herbstmeister noemen.

De mooiste overwinning van de week was ongetwijfeld die van de F1. In en tegen Kesteren gooiden ze er 26 door het mandje. Einduitslag: 2-26. De F1 heeft er na vijf wedstrijden al 58 gescoord. Een mooi gemiddelde van bijna twaalf doelpunten per wedstrijd!

In het fotoboek staan foto’s van de wedstrijden van zondag.