Regen en zon op het Vogelveld

Afgelopen zaterdag zijn onze jongste teams verregend. Nat en koud was het in de ochtend. Heerlijk weer was het in de middag.

In het donkere weer was onze F2 het Noorderlicht: 4 doelpunten voor en 0 tegen! De E4 en E5 redden het niet ondanks bij vlagen leuk spel.  De E1 moest hun meerdere erkennen in de kampioen van deze klas. De tegenstander maakte in 5 minuten 4 doelpunten ondanks ons goede spel. De taart voor de tweede plaats, die ze hadden meegenomen, smaakte er niet minder om! Aan inzet ligt het niet bij de D2. Die is hartstikke goed. Ook zie ik met name het spel vooruit gaan. Maar ja de klasse is veel te sterk. Dat gaat allemaal veranderen in de zaal, niet waar?

De C2 moest ook hun meerdere erkennen in de kampioen in die klasse. Ook zij gingen eervol ten onder. Ze hebben wel goed gespeeld en dat was leuk om te zien. Veel inzet en leuk spel.

Om 12 uur kwam de B1 balend terug. Net niet gelukt (10-9). Moest de B1 nu pannenkoeken gaan maken voor de A1? Helaas ook bij de A1 viel de bal net aan de verkeerde kant (13-12).

De B2 kwam na een goede 1ste helft wat tekort in de 2de helft. Daarentegen drukte de A3 in de 2de helft haar stempel op de wedstrijd. Mooie overwinning met veel inzet en leuk spel.

De C1 won haar wedstrijd en speelt zaterdag haar kampioenswedstrijd tegen stadsgenoot HKC. Beide teams staan gelijk in punten. Allemaal de C1 aanmoedigen dus om 12.00!