Wedstrijd OZC 1 – Synergo 1

De bezoekers van Synergo hebben een boeiende pot korfbal gezien, waar alles inzat. Strijd, emotie, doelpunten, missers, wissels, nieuwe spelers. Kortom, het kijken waard.

Gelukkig zat het weer ons mee. Behalve dan die rare wind; waaide het nu wel of niet en uit welke hoek en hoe hard dan? Niemand kon daar een duidelijk antwoord op geven. Dan maar gewoon het spel spelen.

De eerste helft kwamen we redelijk snel weer op een achterstand en dat was ons in de andere wedstrijden ook gebeurd. We konden toen nooit de kracht opbrengen om het naar ons toe te trekken. Nu weer niet, we liepen achter de feiten aan zoals dat genoemd word. Toch lieten we Overkanters Het zuidencombinatie (OZC genaamd) niet echt weglopen. Dit geeft aan dat het verdedigend wel op orde is. Het scoren gaat ons nu ook wat makkelijker af. Nu nog proberen een wedstrijd naar je hand te zetten en zelf de momenten bepalen. De rust in met 5-4.

Het vervolg

Wat goede afspraken gemaakt in de rust, waar helaas nog niet altijd gehoor aan werd gegeven. Soms kon het niet omdat je ook te maken hebt met een tegenstander. Hoe lastig ze ook waren. Maar hielden we ons aan de gemaakte afspraken, kwamen er ook resultaten uit.  Dat geeft serieus goede hoop. Ik weet niet hoe jullie het zien, maar de stijgende lijn is nog steeds waarneembaar, hoewel nog niet te zien in de punten. Helaas bungelen we onderaan, maar niet alleen. De komende tegenstanders vergezellen ons en als er wedstrijden zijn waar het echt kan, zijn dat in de komende 2 wedstrijden. Maar wel met behulp van veel supporters.

We gaan de zaalcompetitie in met enkele punten, hoeveel?  Dat kan ik niet zeggen.  Het is een leuke competitie waarin toch 3 ploegen bovenuit steken. Vlaardingen, Pernix en OZC.

Wetende dat we de ‘grote’ drie al gehad hebben en daar niet tegen zijn weggespeeld. Verre van dat zelfs! Met meer samenspel beter op elkaar zijn ingespeeld en vooral iets meer geluk, doen we gewoon mee. Einduitslag was 12-11. Met de opmerking in de laatste minuut was het nog 11-11!!

Doelpunten makers: Oskar 4x, Annette 2x, Ilse 1x, Fabian 2x, Dirk 1x. Haryt 1x