Synergo 1: ‘Wat een heerlijk gevoel…’

…zo’n belangrijke pot winnen voor eigen publiek. Met de hakken over de sloot dat wel. Wat bepaalt nu of je aan het langste eind trekt? Het hoofd koel houden, beetje geluk? Volgens mij niet.

Wat langs de lijnen gebeurt, is minstens zo belangrijk. Het geeft net dat beetje extra. Even een rake opmerking, een complimentje of een heus applaus. Het helpt!

Support

De allerfanatiekste supporters hadden zich vandaag prominent opgesteld. Ze deden namelijk ook nog even het scorebord tussen door. Even pauze of halverwege richting de kantine voor wat lekkers was er niet bij. Jessie, Maaike en Rachelle zongen van de eerste tot de laatste minuut luidkeels het welbekende Synergo-lied over het veld. En daar hadden ze ook nog een leuk ‘cheerleader’ dansje bij. Bedankt meiden, want als je in het veld staat met een grote glimlach, dan gaat alles net even iets makkelijker. En bovendien is dat uitermate irritant voor de tegenstander 😉

En verder…

De competitie is nog lang niet gespeeld. Handhaven dat is het doel. En wie dat feestje probeert te verstoren, kan nog wel eens van een koude kermis thuis komen. Op 13 mei spelen we thuis tegen Noviomagum. Onder het mom van ‘niks is onmogelijk’ hopen we ook dan de punten in Utrecht te houden.

Namens Synergo 1 wil ik graag het publiek bedanken voor de steun. Till next time!

Amarins.