Wedstrijd van het jaar voor de B2

De wedstrijd waar iedereen naar uitkijkt. De Barca – Real Madrid, of als Porto-fan liever gezegd FC Porto – Benfica. Qua afstand meer Manchester United – Manchester City. Maar jullie begrijpen het natuurlijk al: Synergo B2 – Midlandia B2.

b2De wedstrijd van het jaar, beide teams hebben 11 keer gespeeld en ook 11 maal gewonnen (omdat we nog niet tegen elkaar hebben gespeeld). Synergo B2 duidelijk 1, misschien wel 2 maten te groot voor deze competitie, is dan ook blij dat het op veld een klasse hoger mag. Dit zaalseizoen in 11 wedstrijden 104 keer voor scoren en maar 22 tegen is dan ook het resultaat. Meerdere malen 0 tegen in de wedstrijd is indrukwekkend.

Kom ons aanmoedigen!

Terugkomend op de derby van het heelal, aankomende zaterdag om 14.15 uur in onze prachtige De Dreef. Synergo B2 wil graag voor de derde maal op rij kampioen worden en deze wedstrijd is daarvoor van belang. Dus kom allemaal kijken naar waarschijnlijk het enige Synergo-team dat kampioen wordt deze zaal! Moedig ons aan in deze belangrijke fase van de competitie en wij garanderen spektakel.

Groeten,
Synergo B2 .

 

Zie ook:

Wedstrijdprogramma zaterdag 18 februari