Winst: 6, gelijkspel: 2, verlies: 12

O jee! We hebben zes keer gewonnen, twee keer gelijkgespeeld en maarliefst twaalf keer verloren.

Synergo 5 was op dreef. In de tweede helft vielen de doelpunten als de spreekwoordelijke appelen uit de boom. Een enorme overwinning van 22-11. Ook Synergo 7 won (7-11).

De A2 won met 13-10, een mooie score! Voor de B2 een winst van 4-0. De tegenstander had wel wat kansen gemist, maar ze op de nul houden is natuurlijk heerlijk! De E1 dan? Ze kwamen met 2-0 achter maar wonnen met 2-3! Wat goed! Hoewel de 9-1 van de F2 uiteraard ook erg goed is (en als publiek en coach beter voor je gemoedsrust).

Gelijk

De E3 en de F1 deelden de punten met hun tegenstanders. Alle ploegen hadden twee keer gescoord.

Verloren…

Meest opvallende was wat mij betreft het verlies voor Synergo 4! Het team kreeg teveel overtredingen tegen (al dan niet terecht) en heeft het kampioenschap nu niet meer zelf in de hand. Zonde! Nét niet voor S8. De wedstrijd ging lang gelijk op, maar Soesterkwartier kon in de tweede helft net even uitlopen. Helaas!

Eerste helften

Een mooie, leuke en aantrekkelijke eerste helft voor Synergo 1  tegen Fiducia! Synergo speelde sterk en kwam iedere keer met twee punten voor. Tien minuten na rust gaf Fiducia gas en bleef Synergo wat bedremmeld achter. Het tweede bleef aardig in de buurt bij Deetos, maar kon daarna niet voorkomen dat de nummer-2 in de poule er toch 15 scoorde. Het derde had een spannende wedstrijd tegen titelkandidaat BEP 4. Het team van Janwillem kwam wel vaak voor, maar scoorde de tweede helft niet meer.

Synergo 6 had het dit weekeinde niet (8-15). Het sprankelende spel en het fanatisme liet het deze wedstrijd afweten. Voor S9 een 13-4 verlies tegen Kesteren.

De A1 kwan niet verder dan 16-9 tegen Koveni. Veel doelpunten bij de D1, 10-7 tegen NKV, maar helaas had Synergo er ‘maar’ zeven. Erg goed in de eerste klasse! De D2 verloor met 9-1 van Fortissimo, Huizen won met 1-4 van de E2 en de F3 wist helaas niet te scoren tegen de F’jes van Soesterkwartier (0-5).