Tien!

Sociale media zijn meer en meer mijn ding. Lekker twitteren, facebooken, mailen (ouderwets), app-en, chatten tijdens de wordfeud. Wat een contact. Nooit eerder was ik zo snel op de hoogte van een heleboel vrienden, kennissen, oud-collega’s om  mij heen.

Maar vandaag werd ik ouderwets verrast. Door de postbode. Hij bracht me namelijk een kaartje. Je weet wel, zo’n papieren ding in een envelopje dat dichtgeplakt zit en met een postzegel erop. Het riekte naar Valentijn. En dat was natuurlijk extra spannend. Een geheime aanbidder? Een verre liefde? Een social love die ‘retro’ wilde zijn?

Niets van dat alles! Het was de TC die me op deze wijze bedankte voor mijn inzet als trainer/coach van het leukste team van Synergo, het tiende. TC, ik ga met een voldaan gevoel skiën.

Hoe het dan met dat leukste team zit? Dennis regelt een coach voor a.s. zaterdag, Marcel coacht hen op vrijdag 24 februari en dan zoek ik alleen nog een trainer voor maandag 27 februari van 19.30 – 20.30 uur. Enthousiastelingen kunnen zich bij Nomi melden. Ook de TC krijgt van mij een TIEN. En TIEN, zet hem op!!!

Anne