Bang voor Synergo 6?

Afgelopen zaterdag moest Synergo 6 aantreden tegen Hebbes 3 om weer even te kunnen wennen aan de zaal.

Helaas heeft Ingrid ons ingeruild voor een mooie reis van drie maanden. We hopen alleen niet dat ze gelijk al verzuipt als ze in Bangkok aankomt. Ook Sander S. en Lotte waren vandaag helaas afwezig. Verder was Xander al wat in de war geraakt door de wintertijd. Hij dacht waarschijnlijk dat de klok zaterdag een uur vooruit ging en dat we dus een uur later aanwezig moesten zijn…

Vooraf

Sander vertelde in zijn praatje dat studentenverenigingen veel op doorloopballen en korte kansen spelen. Blijkbaar was Hebbes ook al wat bang geworden voor ons, aangezien ze een aantal heren lieten meespelen uit Hebbes 1 en 2. Bang om af te gaan voor de beste en gezelligste vereniging uit Utrecht? Heel begrijpelijk natuurlijk!

De wedstrijd

Er werd lekker gespeeld en Hebbes zorgde voor de eerste doelpunten. Gelukkig konden we hier goed in mee komen en zorgde een aantal mooie acties en een strafworp ervoor dat we aardig gelijk opliepen. Toch bleven we de hele wedstrijd achter de feiten aan lopen. In de tweede helft was het eerst Hebbes die er een aantal scoorde, maar vooral Sjaane kwam steeds beter op dreef! Met twee schoten en een korte kans heeft ze het verschil klein weten te houden. Ook  Xander en Sander Harskamp wisten het gat minimaal te houden.

Dit keer werden de strafworpen er gewoon in één keer ingelegd door Xander en Suzanne, wat weer wat hoop geeft voor de rest van de wedstrijden! Toch mocht dit niet baten en moesten we met een eindstand van 14-12 het veld verlaten.

Kortom

We hebben lekker kunnen wennen aan de zaal, de strafworpen zijn er bij ons allemaal in gegaan en uiteindelijk met 2 punten verschil verloren van Hebbes 3 (lees: deels Hebbes 1/2 en deels Hebbes 3). Dat Hebbes dus enigszins bang was voor ons, was dus zeker wel terecht!

Vervolg

Er is in het veldseizoen nog nooit zo veel gescoord als vandaag. We kunnen dus concluderen dat we misschien toch meer zaalspelers zijn dan veldspelers. Dat moet de praktijk nog even uit gaan wijzen, maar we hebben het goed gedaan voor een eerste zaalwedstrijd. Dit belooft veel goeds voor het zaalseizoen!

Willen jullie weten hoe dit avontuur verder gaat? Kom vooral kijken bij de wedstrijden van S6!

Suzanne.

 

Zie ook:

Waterballet op zompig modderveld voor S6
Bankzitten bij S6
Synergo 6 in twee minuten
Een mooie dag voor S6 om te winnen
Synergo is te lief
Onterecht verlies van Synergo 6
Verlies voor debuterend Synergo 6