De eerste haarscheurtjes van S7

Tot dusver een geweldig seizoen! Alle doelstellingen (nul punten) worden met gemak behaald. Ook tegen de zwakkere tegenstanders weten we onze afspraken te handhaven (vooral inspringen, blijf weg van die ballijn en geen overtollige zweetverspilling). Zelfs onze invallers weten zich aan dit ongenadig hoge niveau aan te passen.

Synergo-7-2011-2012Tot afgelopen zaterdag ging het hosanna. Drie wedstrijden gespeeld, en nog steeds die mooie nul als puntentotaal. Jammer dat de bond ons nog geen strafpunten heeft toegekend wegens ongeoorloofde invallers, niet komen opdagen of andere oorzaken. Wie weet wat de toekomst nog mag brengen….

Druk

Het vooruitzicht voor de wedstrijd was nog uitmuntend. Aantreden tegen een veel hoger standaardteam, veel regen voorspeld, fijn op het gras (dus: BLUBBER) en windkracht 7. Maar zoals jullie al in de titel kunnen zien, zijn wij helaas als zevende niet bestand tegen de immense druk.

De eerste helft ging nog goed. Het eerste aanvalsvak hield zich goed aan de afspraken en verzuimde geruime tijd te scoren. Een van de hoogtepunten was de vrije doorloopbal van Anne. Nadat ze zich met een heel mooie beweging vrij had gespeeld, herinnerde ze zich gelukkig het teampraatje, en gooide ze de bal 4 meter over de korf heen. Het mooie resultaat was een kleine achterstand bij rust, so far so good!

Foutjes

In de tweede helft gingen wij echter foutjes maken. Kansen werden afgemaakt, afstandsschoten vielen door de mandjes en we kwamen terug in de wedstrijd… Per ongeluk gooiden we er zelfs een strafworp in (jammer genoeg dus een 100% score). Absoluut dieptepunt was de strafworp die onze tegenstander kreeg. Na een vliegende tackle van mijn eigen persoon (je doet toch alles voor het teambelang…), kreeg onze tegenstander een strafworp. Tot onze verbijstering misten ze hem!!!

Met als triest gevolg dus een 8-8 gelijkspel, en ons eerste punt…

Vrees

Ik vrees met grote vreze wat de zaal ons gaat brengen. Ik hoop toch echt niet op een kampioenschap……. Gelukkig hebben we nog twee veldwedstrijden de tijd om de dalende lijn weer terug te vinden!

Leon.