Als je wint heb je vrienden (verslag S1)

Samen met het publiek een prachtig kampioensfeestje of een mooie overwinning vieren, (zoals die van Synergo 2 vandaag!) is natuurlijk fantastisch. Maar als het allemaal nog niet zo soepel loopt en het scorebord al weken niet in ons voordeel lijkt te werken. Dan, juist dan, zijn de aanmoedigingen langs de lijn belangrijk.

d2-krijgt-balMooi om te zien dat de trouwe Synergo supporters (inclusief de hoofdsponsor!) zich niet laten tegenhouden door een paar spatjes regen. Meejuichen bij een doelpunt of even een ‘kop op joh’ bij een foute bal. Of lekker met z’n allen lachen en klappen als we de bal er weer eens tussen uit vissen en de tegenstander zich achter zijn oren staat de krabben. Heerlijk!

Een klein beetje gewonnen

Een nieuwe coach, nieuwe ploeg, nieuwe systemen en een pittige indeling … het kost even tijd. Maar wij hebben vandaag weer een klein beetje gewonnnen. Elke week een stapje verder, een tikkie scherper. De wil en de vechtlust is er … en die punten, ik ruik ze al!

En die fijne beats en broodje hamburgers; tja, beetje jammer dat het laatste thuiswedstrijd was. Ik vind het wel een blijvertje! Bedankt iedereen voor een mooie korfbalmiddag!

Namens Synergo 1,
Amarins.

 

Zie ook:

Coole goal (weekend korfbal door Anne)
Foto´s D2 bij het 1e