Geluk door een korfbalwedstrijd

Wanneer is je geluk het hoogst als je een wedstrijd speelt?
 
Vroeger dacht ik altijd als je er 7 scoort, of als je in de laatste seconde de winnende scoort. Of misschien als je je 100% score behoudt voor de strafworpencompetitie of misschien wel als je je persoonlijke tegenstander volledig uit de westrijd speelt… Afgelopen zaterdag kwam ik erachter dat het niets van dit alles is! 

Mannetje-met-muts-(S10)Ik speelde een wedstrijd, die wij onterecht verloren, ik 5 doelpunten tegenkreeg, zelf niet tot scoren kwam. Je zou verwachten dus een drama-dag, maarrrrrrr… Ik heb zalig gespeeld!

Ik mocht meedoen met Synergo 10. Een jong, leuk, fanatiek en enthousiast team, die in de wedstrijd het geleerde van de trainingen tot uitvoering brengt, positief blijft tot het einde en vooral graag plezier wil hebben met het korfbalspelletje, en daarbij natuurlijk altijd streeft naar het beste resultaat! Wat een mazzel om hier deel van te mogen uit maken! Enige minpuntje was dat maar weinig publiek deze team-effort heeft kunnen aanschouwen! 

Oproep

Dus bij dezen een oproep: Als je een keer op zaterdag niets te doen hebt, kom zeker een keer kijken naar Synergo 10. Ik weet dat ik dat ga proberen, wie weet reserve mag staan en als ik heel veel geluk heb, misschien nog wel mag invallen!

Leon.