Oskar nieuwe trainer MIA B1

Oskar is vanaf augustus de nieuwe trainer van MIA B1 uit Amersfoort.

Vanaf mijn zestiende heb ik me naast het korfballen ook op mijn trainerscarrière gestort. Al snel werd het training geven voor mij een minstens zo grote uitdaging als het korfballen zelf. De uitdaging om je team steeds weer beter te maken en de enorme voldoening als dat lukt.

Met onwijs veel plezier heb ik de afgelopen vijf jaar training gegeven aan Synergo-jeugdteams en ik zou het met gemak nog tien jaar volhouden. De kans die MIA mij biedt, kan ik echter met geen mogelijkheid laten liggen. Bij MIA ben ik volgend jaar de trainer van de B1, een ploeg die zowel op het veld als in de zaal uitkomt op het allerhoogste niveau van Nederland: de hoofdklasse.

Het werken met de grootste korfbaltalenten van Nederland en de mogelijkheid om mezelf als trainer verder te ontwikkelen, zijn doorslaggevend geweest.

Vanaf volgend seizoen dus rust op het Synergoveld, want de boven iedereen uitschreeuwende Oskar is dan verleden tijd.

Ik zal overigens zeker niet helemaal verdwijnen van het Synergoveld. Ik ga proberen net als de afgelopen twee jaar weer een plekje in de selectie te bemachtigen en zet ook mijn werk in de Jeugd Technische commissie voort.

Oskar