Synergo 1 verpest Trekvogels-feestje

In een fantastische tweede helft heeft Synergo het kampioensfeestje van Trekvogels ruw verstoord. Het kampioenschap is nu weer binnen handbereik.

Vlak voor rust gaf niemand nog een stuiver voor de kampioenskansen van Synergo. Trekvogels overheerste op alle fronten en leidde met 5-1 en even later zelfs met 8-2.

De eerste tekenen van een opleving dienden zich net voor de pauze aan. Synergo klampte enigszins aan en ging met 9-5 rusten.

Na de waarschijnlijk magische woorden in de kleedkamer, toverde Synergo 1 in de eerste minuten na de rust. Binnen no-time was de 9-5 achterstand omgezet in een 9-10 voorsprong.

De doodsteek bleef echter uit en er ontstond een boeiend gevecht. Er werd nog een paar keer stuivertje gewisseld, maar met twee fraaie Gijs-ballen (omdraai en korte kans) werd de wedstrijd in het voordeel van Synergo beslist.

Trekvogels droop teleurgesteld af en Synergo vierde feest met het meegereisde publiek. De titelstrijd is weer helemaal open. Als beide ploegen volgende week winnen, spelen Trekvogels en Synergo over iets meer dan een week opnieuw tegen elkaar. Dan op neutraal terrein om het kampioenschap en promotie naar de tweede klasse.