Synergo 6 kampioen

En voor de tweede keer dit seizoen is Synergo 6 kampioen! Tegenstander Diderna 1 werd verslagen met 13-6.

p5290044Helaas zonder Casper H., Pim en Danny en met coach Paula die niet wilde spelen op gras. De wedstrijd begon direct met een doelpunt van Diderna, na zo’n twintig seconden. Daarna nam Synergo de wedstrijd over. Het veldoverwicht werd steeds groter en er kwamen heel veel kansen. Korte kansen onder de korf, doorloopballen (met en zonder bal) en veel schoten.

De wedstrijd

De zenuwen van coach Paula werden steeds minder en ze kon zelfs een tijdje rustig zitten en kijken. Want Remco was heer en meester onder korf, waardoor Jari veel korte kansen kreeg. Ingrid mocht proberen doorloopballen te scoren, en Nynke was zowel onder de korf als in het voorveld haar dame de baas. Tony kon veel ballen onderscheppen, Casper durfde zelfs een pass over zeven meter aan, achter zijn rug langs (en strak aangegooid ook!), Mirjam verdedigde zo dichtop dat haar dame niet meer kon schieten. En Rita scoorde een feilloos doelpunt, maar helaas zagen de meeste teamgenoten dit doelpunt niet, omdat er vlak voor tijd bloemen het veld op werden gebracht. Rode, en geen witte, zoals Remco hardop hoopte.

Reserves Kim en Jeffrey kregen ook nog even speeltijd, wat het Synergo-publiek Rudolf, Famke en Sander zeker kon waarderen.

p5290039 p5290041
   

Synergo 6, jullie hebben een goede reeks wedstrijden gespeeld en jullie zijn de terechte kampioen, gefeliciteerd!

De technische commissie.

Zie ook:

S1, S2 en S3 winnen; S6 gelijk
Synergo 6
Kampioenen Synergo