S6 overtuigend Kampioen!

Synergo 6 heeft directe concurrent Hilversum 3 in een rechtstreeks duel met 18-5 verslagen. Kampioen dus!

2010-2011-synergo6Om 13.00 uur was het druk voor Sporthal Hoograven. Juist ja, vòòr de sporthal, want deze was gesloten. Er stonden twee teams en een scheidsrechter klaar voor de kampioenswedstrijd. Ook waren er veel supporters om hen aan te moedigen, maar de korven ontbraken dus. Na wat getelefoneer kon de wedstrijd een half uur later dan toch beginnen.

Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, want S6 moest aantreden tegen Hilversum, de directe concurrent. Bij verlies zou Hilversum kampioen worden. De uitwedstrijd werd met 15-8 verloren en was de enige verliespartij van ons zesde tot nu toe.

Doelpunten

Ondanks de mindere voorbereiding ging S6 scherp van start en begon meteen met scoren. Al snel hadden ze een flinke voorsprong. Prachtige schoten en doorloopballen gingen door de mand en dus gingen ze met 10-2 de rust in. Een rust van slechts één minuut, want er moest tijd ingehaald worden maar het zesde bleek hier geen enkel probleem mee te hebben en gingen verder alsof ze hun eerste helft speelden. Ze zetten hun leuke spel voort en hielden hun voorsprong keurig vast. Hilversum werd van de mat geveegd met 18-5.

Goed voorbereid

Afgelopen woensdag werd op de training nog hard getraind op een gelijkspel in de laatste minuut. Dit was echter volledig overbodig, want op minder dan zes punten achterstand is Hilversum niet gekomen.

Klein minpuntje

De wedstrijd was vermakelijk, S6 werd kampioen en het publiek heeft zich geamuseerd. Was er dan helemaal geen minpuntje? Jawel… koploper in de strafworpencompetitie Casper scoorde keurig zijn eerste stip, maar miste zijn tweede…! Casper zei zelf: “Voor het kampioenschap wil ik mijn koploperspositie wel opgeven.”

Synergo 6 en trainers, van harte gefeliciteerd!