Kampioenen!!! (verslag Synergo 6)

Zondagochtend 13 maart bij iedereen is de spanning te snijden. Gaan we het redden? Ja, we gaan het redden. We geloven toch in ons zelf! We hebben 1000% vertouwen in ons als team.

kampioensfoto_s6_mrt_2011Compleet met reservedame Kim staan we bijna allemaal ruim op tijd voor de deur bij sporthal Hoograven. Zelf onze tegenstander Hilversum is een kwartier voor aanvang aanwezig. En ja, daar kwamen de opmerkingen ‘Goh, nog niet open?’, ‘Geen beheerder?’. Wij zijn er, en ook onze tegenstanders, inmiddels aan gewend dat we wat laat de zaal in kunnen. En dat is allemaal mee genomen in het stresslevel.

 

 

Publiek

Het publiek bleef komen en binnenstromen. Als de deur open gaat…. Een volle tribune. Echt waar!!! Publiek, zonder jullie….. BEDANKT! Dit is wat een team een team maakt. Remco had wel wat moeite om de zaal te vinden. En bij elk telefoontje met de vraag ‘waar ben je’, kwam steevast het antwoord ‘IK BEN ER BIJNA!’. Zelfs toen we het fluitsignaal hoorden, kwam het antwoord ‘BIJNA…..’ Utrecht is ook zo groot als je uit de achterhoek komt…

De wedstrijd

Om half twee fluit scheidsrechter Barry in. Eerder op de ochtend kwam er per mail een prachtig stuk mentale training binnen. Alle goede woorden zijn gezegd. Dank je wel Sander, voor deze coaching op afstand. En wat waren we er klaar voor; inderdaad geen one-(wo)manshow, maar als een team naast en voor elkaar.

Al heel snel vlogen de punten door het bakkie! Binnen tien minuten was het 7-1 We gingen lekker, zeg maar gerust heerlijk. We genoten. Jammer dat juist Danny ons 100ste tegenpuntje door het bakkie zag vallen. Maar goed, iemand moest de sjaak zijn voor het eerste tegenpuntje in de wedstrijd. Geeft niets, we stonden voor en dat hebben we de hele wedstrijd zo gehouden. De einduitslag was 18-5.

synergo-6-bedankt-publiek

Scores

Iedereen heeft kunnen scoren: Remco 1, Paula 2(strw) Ingrid 1, Tony 2, Mirjam 1, Casper 5 (1 strw) Rita 1, Jari 4, Danny 1. Helaas heeft Kim (inval voor Rita) geen puntje kunnen pakken. Maar ze heeft weer een hele goede inval beurt gedraaid. Kim, namens Synergo 6, dankjewel!

Timon en Walter; bedankt voor de goede inspireerde trainingen van het afgelopen zaalseizoen.

Veld

We starten woensdag de veldtrainingen met nieuwe,  frisse zin. Synergo 6 gaat op het veld de positieve winnende lijn door zetten! Wij zijn tot slot DE Zaalkampioenen.

Rita.

Meer informatie

S6 overtuigend kampioen!
Kampioenen van Synergo