Casper vergroot strafworpaantal, Ferry volgt

Nummer-1 in de top-100% Casper scoorde weer. Hij komt hiermee op de volle 9 uit 9. Maar ook nummer-2 Ferry scoorde en zo blijft het verschil twee gescoorde strafworpen. Kunnen zij de spanning wel aan van het koploperschap?

Casper (1-1) verwachtte dit weekeinde geen stip mee te krijgen, maar kon de vliegende actie van zijn heer uiteindelijk wel waarderen. “Ik dacht hem eerst voorbij te kunnen laten vliegen en hem er dan mooi onderhands in te gooien. De heer knalde echter tegen mij aan en een strafworp was het gevolg. Deze ging erin! Het was wel een beetje bibberen deze keer, want vooraf bij het oefenen van de strafworpen gingen ze allemaal mis.”

De achtervolgers

In feite is natuurlijk iedereen een achtervolger van de nummer-1. En sommige achtervolgers doen hun achtervolging met succes en anderen helaas met minder succes. Succes voor Ferry (1-1), die zijn strafworp heel erg hoog erin gooide. Helaas miste Jan (1-0) zijn strafworp, waardoor hij geen score meer van honderd procent heeft. Mara (1-0) wist haar stip ook niet te scoren, in tegenstelling tot haar teamgenoot Abdeslam (1-1)!

Voor de C1 was Jeroen  (1-1) weer de (strafworp)held, want hij scoorde weer prachtig. Ditzelfde vond Stefan (1-1) van zijn eigen strafworp. De coach van Yahyah (1-1) was zeer tevreden over de strafworp van zijn B2’er. Voor de B1 scoorde Erik (1-1) zijn stip. Ook voor Synergo 5 waren er twee strafworpen; Peter (1-1) en Ewoud (1-1) hielden hun hoofd koel.

Bij Synergo 8 scoorde Sophie (1-1) haar strafworp. Volgens teamgenotes A., M. en K. ging de stip er via de voorkant van de korf in. Maar, zo verzekerden ze me, het resultaat telt. Het was een doelpunt!

Apart

Paula’s strafworp (1-0) was wel een beetje apart: hij kwam namelijk op de voorkant van de korf terecht en rolde zo linksom via de achterkant er weer vanaf. Helaas wel aan de verkeerde kant van het gaatje. Arjen (2-1) wist slechts een van zijn twee stippen te verzilveren.

Oude strafworpen

Arjen had nog een paar aanvullingen over zijn strafworpen. Tevens verdenkt hij zijn teamgenoten ervan de missers wel door te geven, maar de scores niet… Begin februari scoorde Arjen er eentje en was er één mis.  De misser was wel doorgegeven. En vorige week heeft hij er ook eentje gescoord.

De tob-0%                          De top-100%                    
1. Luc (B2) 4-0   1. Casper (S6) 9-9
2. Danny (S6) 3-0   2. Ferry (S3) 7-7
3. Daan (S3) 2-0   3. Loreah (D2) 4-4
3. Leon (S5) 2-0   3. Steven (S3)  4-4
3. Juna (S8) 2-0      
3. Ruud (MW) 2-0      
3. Sjoukje (B1) 2-0      
3. Floor (B3) 2-0      
3. Ruth (C1) 2-0      
3. Kiran (C2) 2-0      
3. Marnix (D2) 2-0      
         

Iedereen weer bedankt voor het nemen en doorgeven van de strafworpen! Blijf ze doorgeven. Van jezelf, maar ook van anderen (ook erg leuk)!

Heb je een strafworp gezien? Of staat je naam en/of strafworp er niet bij?
Meld de strafworpen bij sanderhofmanapenstaartjeziggo.nl!

Meer informatie

Overzicht strafworpencompetitie
Eindklassement seizoen 2009-2010