Laatste zaalweekend brengt spektakel!

Het laatste zaalweekend staat voor de deur. De E1 en het zesde spelen hun kampioenswedstrijd, maar is er meer, veel meer!

Sporthal De Dreef, zaterdag 9.00 uur: Synergo E1 – Viko E1

Om 9.00 uur start het korfbalweekend in sporthal De Dreef. De E1, dit zaalseizoen nog ongeslagen, speelt dan zijn kampioenswedstrijd! Tegenstander Viko is een taaie, want de vorige ontmoeting, toevallig afgelopen weekend, eindigde in 5-3 voor Synergo. Nog niet eerder kreeg de E1 in een wedstrijd zoveel doelpunten tegen. Een gelijkspel is nodig om helemaal alleen kampioen te worden, maar een overwinning is gepland. Dus alle studenten en andere langslapers: vroeg je bed uit zaterdag en de E1 aanmoedigen!

10.00 uur: Synergo C1 – Victum/IGCN C2

Nog een kampioenswedstrijd, maar alleen nu van de tegenstander. Victum wordt bij winst kampioen. De C1 is nog in verwoede strijd met de B1 om het hoogste aantal punten (ze staan nu allebei op 14). Bovendien: wat is leuker dat het feestje van de tegenstander te verpesten? Niets! Dus, genoeg motivatie voor de spelers om er een mooie wedstrijd van te maken.

11.00 uur: Synergo B3 – Ter Leede/De Jager B1

De B3 heeft nog niet heel veel punten gehaald dit zaalseizoen, maar gelukkig gaan er deze zaterdag nog twee bijkomen. Van tegenstander Ter Leede werd vorige keer nipt verloren (4-3), maar de ploeg uit Leerdam staat wel onder de B3 op de ranglijst. Reden genoeg om dat zo te houden!

12.00 uur: Synergo B1 – DOS (W) B1

Boe! Synergo B1 verloor zaterdag met 9-6 van Midlandia. Een niet al te beste wedstrijd. De vorige wedstrijd tegen DOS was ook al niet zo best. Maar de B1 laat het er niet bij zitten. Revanche, dat is wat ze willen. Een goede wedstrijd neerzetten tegen de kampioen en laten zien dat de B1 een terechte nummer subtopper is in de tweede klasse!

13.00 uur: Synergo A1 – Midlandia A1

En dan om 13.00 uur… de Synergo-ploeg die de punten het meest nodig heeft van alle Synergo-teams! Ze hebben namelijk nog geen punten! Alle wedstrijden verloren dan dit zaalseizoen, denk je nu misschien? Niets is echter minder waar. De vorige wedstrijd tegen Midlandia werd gewonnen! Waar zijn de punten dan? Ah ja, die zijn afgepakt door de bureaucratische machine van de korfbalbond (invallers Mirjam en Sjoukje hadden tijdens de wedstrijd tegen Viking geen spelerskaart bij en daarvoor kreeg de A1 een boete, een reglementaire nederlaag en puntenaftrek). Afijn, zaterdag winnen van Midlandia en de A1 is van de hatelijke nul en de laatste plaats af!

14.15 uur: Synergo 8 – Victum/IGCN 5

Wat een kwaaie gezichten, vooral bij de dames van het achtste, na de vorige wedstrijd tegen Victum. Uitslag? 15-15! Erg verdienstelijk, dacht de invalcoach (Oskar), klote, dachten de spelers van het achtste. Gaan ze dit keer wel winnen? Komt kijken in De Dreef en je komt erachter!

15.30 uur: Synergo 5 – DVO 8

Het sluitstuk van het zaalseizoen in De Dreef wordt verzorgd door het vijfde. Ze zijn de laatste weken wat opgeklommen en staan op een verdienstelijke derde plaats. Een overwinning brengt het puntentotaal op 18 en daar mag het vijfde tevreden mee zijn! En alle strafworpennemers, Sander afleiden om ‘m een strafworp te laten missen? Vergeet het maar, hij miste vorige week al en is zijn koppositie kwijt!

Sporthal Hoograven, zondag 13.00 uur: Synergo 6 – Hilversum 3

De kraker van de week, de wedstrijd van het jaar voor Synergo 6! Hilversum komt op bezoek en de twee ploegen gaan uitmaken wie er kampioen wordt! Een gelijkspel is voldoende voor het zesde, dat een punt voor staat op Hilversum. Kom naar Hoograven en moedig het zesde aan!!!!

Oranje Withal, zondag 15.25 uur: Movado 1 – Synergo 1

Handhaaft Synergo zich in de standaard tweede klasse? Zondagmiddag weten we het! De opdracht is simpel: WINNEN!