Synergo 8 doet goede zaken

Vandaag kwam alles van het afgelopen seizoen samen. We waren compleet(!), hadden er zin in, waren gefocust, scherp vanaf het 1e tot het laatste moment, hadden een hoog baltempo, schoten veel en scoorden goed. En dus wonnen we!

Een belangrijke winst, want tegenstander Viking stond onderaan en die wilden we daar houden. Het was overigens een leuke tegenstander, dezelfde leeftijd als wij (in tegenstelling tot RDZ van vorige week, die gemiddeld 3 keer zo oud zijn als onze 8e spelers).

Juna zet Synergo op 2-0 voorsprong met 2 mooie schoten. Stefan scoort snel 3-1, een mooie beloning voor al zijn inzet, onderscheppingen en afvangacties. Annemarije scoort 4-1, mooi langs haar neus (aandachtspunt voor alle S8-vrouwen). Karel zet zijn scorereeks van de afgelopen weken voort met 5-2 en Katja neemt wraak op haar dame met een mooie doorloopbal, 6-2. Annemarije is haar neus zat en scoort ook een doorloopbal, 7-3. Nomi beloont de trainster met een cool genomen vrije worp: 8-3.

Casper laat iedereen (en vooral zichzelf) schrikken: hij landt op een voet. Het zekere voor het onzekere nemend moet hij uitvallen. Hopelijk ben je er maandag al weer bij!

Door dan met de wedstrijd. Marieke scoort van verre afstand langs de neus weg: 9-5 en Nomi trekt een lange neus: 10-6. Sophie is de 5e vrouw die scoort van afstand: 11-7 en Nomi gooit haar 3e erin: 12-7. Karel dan nog eens, 13-7. De laatste 10 minuten werden we wat zenuwachtig. Eindstand: 13-10.

Topwedstrijd!

Anne