Twintig wedstrijden, 26 punten!

Een uiterst succesvol weekend voor de hele vereniging, twintig wedstrijden leverden namelijk liefst 13 overwinningen op.

Het weekend begon al goed op zaterdagochtend in De Dreef, waar de F2 en F1 hun eerste overwinning (ooit) vierden. Anderhalve dag later sloot het eerste af met een tumultueuze slotfase en een 12-11 zege op Juliana.

In de tussentijd kwamen de 17 andere Synergo-ploegen in actie. De E1 won weer en voert met grote voorsprong de ranglijst aan. De C2 en B3 wonnen voor het eerst dit zaalseizoen en de B2 meldde zich na een 8-1 zege ook weer bovenaan de ranglijst.

Dan de C1 en B1. Beide ploegen spelen dit jaar in de landelijke tweede klasse en staan na twee wedstrijden ongeslagen bovenaan in hun poule. Een unicum in de geschiedenis van Synergo en nog maar eens een teken dat het de goede kant op gaat met de jeugd van Synergo.

Bij de seniorenploegen waren er overtuigende overwinningen van het zesde (15-6) en het derde (18-12). Overuren voor de scorebordbediener van het vijfde. Na een 7-14 ruststand, werd er afgefloten bij 15-21.

Synergo 1 speelde een goede wedstrijd tegen Juliana. In de loop van de tweede helft had het eerste de aanvallers van Juliana goed in de tang en met geduldig aanvalsspel groeide de voorsprong naar vier punten. Een schutter van Juliana kreeg het toen echter op zijn heupen en verkleinde het gat naar een punt. Een rommelige slotfase (met de nodige kaarten) volgde, maar de twee punten bleven (terecht) in Utrecht.

Tenslotte een teleurstellende zondag voor het tweede. Ook Tegen Deetos wilde het niet lukken. Even leek Synergo te kunnen aanklampen in de tweede helft, maar een paar afstandsschoten beslisten de wedstrijd in het voordeel van de Dordtenaren.