Geen nieuwe overwinning B1 op Victum

Vorige week hebben we een super goede wedstrijd tegen Victum gespeeld op eigen veld en versloegen we ze met 6-4. Zou dat dit keer ook lukken??

Opstelling:
Aanval: Rik, Lennart, Sjoukje en Jolien.
Verdediging: Ilan, Erik, Rinske en Janneke

Rond elf uur vertrokken we met z’n allen naar Houten. We waren ruim op tijd, dus waren we nog een beetje aan het praten. Wat wordt de einduitslag, wie maakt dan de winnende?? In de voorbespreking was het duidelijk, gewoon hetzelfde als vorige week! We moesten niet gaan denken dat het een makkie zou worden!

Na nog 15 minuten te hebben warm gelopen en geschoten, begon de wedstrijd. In de eerste helft is echter niet veel gebeurd. Wij scoorden niet, maar Victum ook niet. De verdediging was dus goed bezig, maar waar bleven die doelpunten van onze partij? Er werden veel foutjes gemaakt, waardoor we veel balverlies hadden. Na 25 minuten werd er dan toch een doorloopbal door de tegenstander gemaakt.

In de rust werd er verteld dat de verdediging het goed deed, maar dat de aanval veel beter moest! We moesten er voor gaan! Met het praatje in ons achterhoofd gingen we het veld weer op en begon de 2e helft.

Het fluitsignaal klonk en we begonnen al een stuk beter. Jammer genoeg kreeg Janneke een strafworp tegen, die gescoord werd. De vakken wisselden nu mocht eindelijk het andere vak aanvallen. Het vak deed het goed, en Janneke scoorde snel met een mooie doorloopbal; 2-1. Victum scoorde hierna de 3-1 met een schot. Jurriën, die met ons mee was gekomen en ik waren ondertussen aan het warmlopen. Jurriën kwam erin voor zijn broer Lennart, die net zijn eerste wedstrijd speelde na twee wedstrijden niet gespeeld te hebben door zijn blessure. Ik kwam erin voor Jolien uit hetzelfde vak. Rik scoorde gelijk een mooi schot na de wissel; 3-2. De volgende aanval kwam Jurriën goed voor de aangeef, zo kon ik er een doorloopbal in leggen; 3-3!

Het was geen fantastische scheids. Toen hij ook nog een onterechte strafworp gaf, kwam Oskar boos het veld op. Hij werd door de scheids weer terug gestuurd. Ilan bemoeide zich er ook mee en werd erg boos aangesproken door de scheids.

Het spel werd hervat. De strafworp werd niet gescoord, een wegtrek balletje die Jurriën heel goed verdedigde wel; 4-3. Ilan kreeg een strafworp mee, en die scoorde hij natuurlijk ook; 4-4! Het was nog maar een paar minuten spelen, we mochten niks meer tegen krijgen! Het mocht jammer genoeg niet zo zijn, Victum maakte de 5-4 door een schot. Het lukte ons ook niet meer om de gelijkmaker te scoren, dus gooide zij nog maar een kort kansje erin. Het eindsignaal klonk…

Na een betere 2e helft met meer doelpunten, is het ons toch niet gelukt om 2 puntjes vanuit Houten mee te nemen.

Volgende week spelen we tegen Fortissimo op het Synergo veld. Kom dus allemaal kijken!!