Bingo: winst voor S1, 2, 3, 4, 5 en 6!

De seniorenploegen blijven verbazen. Zondag waren er overwinningen voor S1, S2, S3 en S6. Zaterdag hadden ook S4 en S5 al gewonnen. Alleen het achtste verloor (na twee winstpartijen) met 13-9 van Eemvogels.

Synergo 1 en 2 gingen op bezoek bij Keep Fit en hadden niet heel veel moeite met hun opponenten (S2 won met 6-11 en S1 met 9-14). S3 speelde thuis tegen Phoenix en won na een 10-4 ruststand met 20-15. Aanvallend heeft S3 het goed geregeld, de verdediging verdient nog wat extra aandacht…

S4 had zaterdag al gewonnen op bezoek bij Dalto en volgt koploper HKC uit Utrecht op 1 punt. S5 mocht eindelijk weer eens aantreden en won van RDZ. Het zesde won de eerste wedstrijd van het seizoen. In een goede wedstrijd werd Steeds Hooger met 12-9 verslagen.

Bij de jeugd kon de A1 een helft bijblijven bij de gedoodverfde kampioen Victum A1. Na een 1-1 ruststand, liep Victum in de tweede helft uit naar een eenvoudige 5-12 overwinning. De B1 verloor een vervelende wedstrijd van Victum en moet het kampioenschap even uitstellen naar de zaal.

De B2 won met 0-3 van Koveni en blijft daarmee ongeslagen. De B3 scoorde er op los tegen DOS, maar kreeg er ook een boel tegen. Maar met de 11-8 uitslag konden de spelers best thuiskomen!

De C1 verloor van koploper Ekva. Na een 3-9 ruststand, ging het de tweede helft verdedigend in ieder geval een stuk beter (4-12). De C2 verloor nog maar net van Dalto, de wedstrijd was een stuk beter dan vorige week!

De D1 kan het kampioenschap bijna niet meer ontlopen. Een monsterscore tegen nummer twee TZ (16-7) brengt het puntentotaal op acht. De rest volgt op ruime afstand. De taart en bloemen volgen snel! De D2 deed het een stuk beter dan vorige week en verloor nog maar net van Midlandia (5-7). Er zit progressie in!

De E1 won erg knap met 0-2 van Fortissimo (vorige week nog 4-2 van verloren) en is volop in de race voor het kampioenschap. De F-jes boeken ook veel progressie, spelen steeds beter en kregen veel kansen tegen Viko. De bal wilde er echter niet in en daardoor was de beginstand tevens de eindstand (0-0).