Lopen voor Amnesty

Zondag 20 juni is het weer zover: Amnesty Utrecht organiseert op deze dag de jaarlijks terugkerende Amnesty Sponsorloop. Ook jij kunt je op deze dag inzetten voor het goede doel.

Wat moet je hiervoor doen? Vraag je vrienden, familie, collega’s en andere bekenden of ze je (per rondje) willen sponsoren. Op 20 juni kom je naar de binnenstad van Utrecht, waar een parcours van 800 meter is uitgelegd vanaf de Stadhuisbrug. Je krijgt 2 uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen. Er zijn ook een aantal prijzen te winnen.

Voor de sfeer wordt gezorgd door straatorkest Tartouffe en een opzwepende djembé groep. Langs het parcours worden diverse verfrissingen aangeboden, en na afloop kunnen de lopers een massage krijgen van een professionele sportmasseur. De middag zal gepresenteerd worden door Martijn Muijs van Radio 538.

Dit jaar is de opbrengst bestemd voor de ondersteuning van gewetensgevangenen in Myanmar (Birma), die onder erbarmelijke omstandigheden langdurig gevangen zitten omdat zij op vreedzame wijze gebruik maakten van hun vrijheid van meningsuiting. Velen van hen verkeren in slechte gezondheid als gevolg van marteling en slechte behandeling. Voor medicijnen, voedsel en andere basisbehoeften zijn zij afhankelijk van derden. Amnesty International verstrekt door middel van relief noodhulp aan deze gewetensgevangenen in Myanmar (Birma) en daar hebben wij jullie hulp bij nodig.

Jij loopt toch ook mee?
Ga voor meer informatie naar http://www.amnestyutrecht.nl of neem contact op met de Sponsorlooplijn: 030-2318803.
E-mailen kan ook naar info@amnestyutrecht.nl .
Vraag nu de sponsorloopkaart aan!