B1 overklast TZ (11-5)

Deze zaterdag moesten we tegen TZ spelen. We hadden al een keer tegen TZ gespeeld in Maartensdijk, toen hadden we 11-8 verloren. TZ stond laatste, dus dit moesten we winnen.

In het praatje voor de wedstrijd vertelde Oskar niet veel nieuwe dingen, eigenlijk wat hij altijd vertelt. Er moet snel een afvang komen, zodat we veel kunnen schieten. Af en toe kon er ineens een aangeef komen. Niet te vaak, want we moesten vooral gaan schieten. Daarna was er nog een korte bespreking met alleen het aanvalsvak en alleen het verdedigingsvak. Hierin werd nog even per vak bekeken wat we vooral moesten gaan doen.

Aanvallend:
Kim, Jolien, Lennart en Ilan

Verdedigend:
Janneke, Sjoukje, Rik en Erik

Wissel:
Ruben en Rinske

De wedstrijd begon, en al snel kreeg Kim een strafworp die ze scoorde. Dat was een goed begin. Helaas scoorde een paar minuten later TZ. Rik schoot en hij zat: 2-1. Daarna was het alweer 2-2, een dame van TZ scoorde een afstandsschot. Gelukkig scoorde Kim daarna alweer een strafworp en het stond 3-2. Ilan scoorde daarna nog een afstandsschot, waardoor het 4-2 stond. 5-2: een schot van Sjoukje. Ook Janneke scoorde nog een keer. Het ging de goede kant op! Voor de rust scoorde Ilan nog een schot.

Het was rust. Oskar vertelde niet zo veel, het ging allemaal wel goed. In de verdediging moesten we er goed dicht op blijven. En natuurlijk moesten we veel blijven schieten.

De wedstrijd begon weer. Janneke scoorde alweer. En Synergo scoorde nog een keer en het stond 9-2. Even later werd er door TZ gescoord. Ruben en ik moesten gaan warmlopen, Ruben kwam er in voor Erik en ik voor Sjoukje. Kim nam nog een doorloopbal die zat, het stond 10-4. Janneke schoot en ze scoorde. TZ scoorde, waarmee de wedstrijd met 11-5 eindigde.

In de eerste helft scoorden we 1 op 5,5 en in de tweede helft 1 op 7,5.