Geen stunt Synergo 6 tegen de koploper

Afgelopen zaterdag stond de eerste returnwedstrijd voor Synergo 6 op het programma. Dankzij het nodige regelwerk van George konden we met een ziekenboeg van vijf personen toch compleet en met reserves aan de wedstrijd beginnen (Sandra, Joke, Femke, Marcel bedankt).

Wat konden we vooraf van de wedstrijd verwachten, Dos staat bovenaan en scoort ook erg makkelijk. Vooraf dus een grote kans dat Dos met de punten naar huis gaat. Of zou er wellicht een stunt inzitten?

We begonnen de wedstrijd gelukkig weer eens scherp, wat zich ook in de stand terug liet zien, we kwamen 2-0 voor. Wellicht voorbarig maar die stunt zou dat dan toch kunnen? Blijkbaar was Dos hier ook van geschrokken en begon te doen waar ze goed in zijn, scoren. Zo kwamen ze terug tot 2-4 en ondanks goed verdedigend werk en goede aanvallen van onze kant, waren we niet bij macht om mee te gaan in de score. Zo kon Dos uitlopen naar een 2-8 bij rust.

Na de rust gebeurde het dan, het scoren lukte ons weer. Zodoende werd het gat van zes punten verkleind naar drie. Maar helaas, dichter bij dan drie punten kwamen we niet, want ook Dos begon te scoren. Iets dat resulteerde in een 8-12 eindstand.

Uiteindelijk was dit volgens mij een van de betere wedstrijden van het seizoen van onze kant, zo niet de beste. Ondanks het verlies konden we met een voldaan gevoel van het veld aflopen. We kunnen ons met een goed gevoel richten op de wedstrijd van volgende week. Dan staat Viko op het programma, de ploeg waar we tot nu toe de enige punten van hebben gepakt.

Ach ja, en als we dan toch nog even willen genieten, we hebben de tweede helft gewonnen!