Slechte zondag voor Synergo

Zondag 6 december is geen korfbaldag om lang te onthouden. Alle seniorenploegen verloren hun wedstrijd. Klein lichtpuntje was misschien de goede wedstrijd die het eerste speelde tegen Noviomagum.

Op het veld was Noviomagum nog veel te sterk voor Synergo (25-12). Dit keer ging het echter gelijk op en stond Synergo zelfs in grote delen van de tweede helft op voorsprong. Het eerste speelde de wedstrijd echter niet goed uit en Novio ging in de slotfase erop en erover (15-13).

Synergo 2 en 3 speelden in de regio Den Haag. Synergo 2 was vooral na rust kansloos tegen Phoenix en verloor uiteindelijk met grote cijfers. Synergo 3 verdedigde goed, maar had aanvallend veel moeite met scoren. Een duidelijke 12-6 nederlaag was het gevolg.

Synergo 4 en 5 speelden thuis in Hoograven. Beide ploegen hebben een zware poule. Het vierde, op het veld nog aan kop, verloor ruim met 8-15 van Fortuna. Het vijfde verloor met bijna dezelfde cijfers van Phoenix (7-14).

Volgende week beter! Dan onder andere vier thuiswedstrijden op zondag in Hoograven (S7, S3, S2 en S1) en zaterdag vanaf tien uur thuiswedstrijden in De Dreef.