Monsterzege C3!

Op sinterklaaszaterdag waren er alleen thuiswedstrijden in De Dreef. De C3 behaalde een monsterzege op Tiel en de F1 pakte zijn eerste competitiepunt in de zaal.

De zaterdag begon om 9.00 uur met de F1 en E1. Beide ploegen spelen in de hoogste klasse en hebben elke week goede tegenstanders. De F1 speelde tegen Sparta uit Nijkerk en haalde het eerste punt in de zaal. De F-jes maakten in de slotfase de gelijkmaker (6-6)! De E1 kwam net iets te kort tegen DOS (5-7).

Daarna was het de beurt aan de E2 en de Kangoeroes. De E2 had vorige week voor het eerst gewonnen en speelde nu tegen Woudenberg. Het was een moeilijke wedstrijd, maar er werd goed verdedigd en in de slotfase kreeg Synergo zelfs nog (veel) kansen om de wedstrijd te winnen. Het bleef helaas gelijk (1-1). De Kangoeroes deden spelletjes en hebben zich goed vermaakt!

De C3 speelde tegen Tiel en veegde de tegenstander van de mat af! De ploeg speelde lekker fanatiek en vooral als “team”. De persoon die er het beste voor stond, kreeg de bal. Soms ging dit zelfs zo ver dat (hele grote) kansen over het hoofd werden gezien. Toch mocht dat de pret niet drukken; einstand: 14-1.

De C2 trof Dalto en had een zware middag. De tegenstander was net een tikje beter en maakte vooral het gooien van Synergo erg lastig. Met de 2-8 eindstand gingen de punten mee terug naar Driebergen.

De C1 sloot de (jeugd)zaterdag af tegen Huizen. Het was een oude bekende voor de C1, want vorig jaar werd ook al drie keer tegen deze ploeg gespeeld. Het eerste deel van de wedstrijd was de C1 de bovenliggende partij en de ploeg van Casper en Sander kwam dan ook terecht op voorsprong. In de slotfase van de eerste helft ging het echter even snel bij Huizen (ruststand 2-5). Na rust kon Synergo nog even aanhaken, maar moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in Huizen (eindstand 4-10).