Stadion als nieuwe speellocatie voor S6

Synergo 6 zal vanaf de tweede helft haar thuiswedstrijhden afwerken in een heus stadion in Alkmaar. Een woordvoerder van de Red Blue Giants heeft hier verheugd op gereageerd: “Met de trouwe supportersschare van Synergo is het geen probleem om de 17.000 zitplaatsen wekelijks vol te krijgen!”.

Daarnaast zal in navolging van de selectieteams van Korfbalvereniging Synergo in Utrecht (Veerkracht BV) ook Synergo 6 gaan spelen met sponsoring op de shirts. Er schijnt een aantal rode shirts met de opdruk “DSB” beschikbaar te zijn in Noord Holland, waar een vertegenwoordiger van Synergo 6 zijn hand op heeft weten te leggen. Met ingang van het zaalseizoen zal Synergo 6 aldus ten tonele verschijnen in de rode shirts, met witte kragen. Er schijnt echter tussen de beschikbare T-shirts 1 exemplaar te zijn met afwijkende kleuren, en versteviging in de buurt van de ellebogen. De achtergrond hiervan wordt momenteel nog verder onderzocht.

Het bestuur van Synergo heeft vol enthousiasme gereageerd: “Geweldig om te zien dat de ver-professionalisering van Synergo door alle lagen van de vereniging gaat”, aldus het perscommunique.

Zodra meer informatie beschikbaar is, zullen wij zeker een uitgebreider verslag publiceren.

S6 (Leon)