Synergo 6 – Animo 4

De allerlaatste kans om niet puntloos het zaalseizoen in te gaan is jammer genoeg niet gegrepen.  Met goede hoop op een positief eindresultaat begon Synergo 6 na een minuut stilte (er is een erevoorzitter van Animo afgelopen week overleden) aan de wedstrijd.

Heel snel in de wedstrijd komt Synergo 6 op voorsprong door een afstandschot, 1-0. In het veld voel je dat er meer geloof komt in een positieve afloop… Maar dan slaat het doelpuntenmonster toe. Moeizaam scoren wij nog 2 keer voor rust, waar Animo er 9 weet te scoren. Een 3-9 ruststand is het gevolg.

De tweede helft begint weer een inhaalrace. Met enkele wissels proberen we de wedstrijd om te draaien in ons voordeel, maar het mooizame scoren blijft. We komen iets terug in de wedstrijd, maar weten Animo nooit meer echt te bedreigen.

Uiteindelijk stokt de teller bij 7-11. Weer een nederlaag, weer (veel te) weinig gescoord….

Het enige positieve is dat we de tweede helft vaker scoorden dan Animo. Dus als we dit een keer 2 helften weten te doen, overwinningen binnen ons bereik liggen. We hopen in de zaal gelukkiger te zijn in de afronding, en scherper in de verdediging. De potentie is er, het komt er alleen niet uit…

Maar het feest ’s avonds is ruimschoots gewonnen door S6!!! Hebben we toch een glansrijke overwinning te pakken dit veldseizoen!!!